Näin tavoitat Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen jäsenet sähköpostitse tai
postitse

 
Jos haluat tavoittaa jäsenemme sähköpostitse

Jos haluat tavoittaa jäsenemme sähköpostitse, ota yhteyttä toimistoomme hyvissä ajoin ennen toivottua lähetysajankohtaa. Emme luovuta jäsentemme sähköpostiosoitteita, vaan lähetämme joukkoviestin täältä käsin.

Joukkoviestin pituutta ei ole rajattu, mutta käytännössä parhaiten toimivat viestit, jotka ovat ytimekkään lyhyitä ja joissa on verkkolinkki lisätietojen katsomiseen. Lähetä joukkoviestin sisältö (otsikko ja teksti) Word-tiedostona osoitteeseen rty@rty.fi muutamaa päivää ennen sovittua lähetysajankohtaa. Mikäli tekstiin halutaan muotoiluja (kuten lihavointi, isot kirjaimet, suurennettu kirjainkoko, väri), ne tulee laittaa dokumenttiin valmiiksi. Viestiin voidaan liittää logo tai muu kuva. Nämä voivat sisältyä tekstidokumenttiin, tai ne voivat tulla omina lähetyksinään tekstitiedoston ohessa.

Esimerkkikuvia sähköisestä joukkokirjeestä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jos haluat lähettää RTY:n jäsenille kirjepostia

Voit ostaa jäsentemme postiosoitteiston joko excel-tiedostona tai valmiiksi tarroiksi tulostettuina. Osoitteistojen toimitusaika on muutamia työpäiviä. Pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme viimeistään noin viikkoa ennen aiottua postitusajankohtaa (puhelin 09 2511 1630 tai sähköpostitse rty(at)rty.fi)

Postiosoitteet ovat kotiosoitteita. Niitä voi tilata luokiteltuna postinumeroittain ja rajattuna jäsenluokittain. Varsinaisten jäsenten (noin 670) lisäksi meillä on opiskelijajäseniä (noin 100) ja seniorijäseniä (noin 50). Toimialoittain jäsenten osoitetietoja ei valitettavasti voida poimia. Osa jäsenistämme on kieltänyt tietojensa luovuttamisen eteenpäin markkinointitarkoituksiin.

Yksi tilaus oikeuttaa yhteen lähetykseen: osoitteistoja ei saa tallentaa jatkokäyttöä varten.

Saatekirjeessä osoitelähteeksi merkitään RTY ry.

Lähetysten hinnat

> Joukkosähköpostiviestin lähettäminen 450 € + alv
> Postiosoitteet 450 € + alv 

Poikkeuksia perushintaan:
1. Yrityskannattajajäsenet saavat lähettää jäsenillemme yhden viestin maksutta per vuosi. Valinnan mukaan se tarkoittaa joko sähköpostilähetystä tai postiosoitteita.
Lisätilaukset maksavat 400 € + alv / kerta.
2. Kaksiosainen lähetys 600 € + alv (esimerkiksi ennakkokutsu ja varsinainen kutsu)