Ravitsemuspäivät logo

Näytteilleasettajien infosivu

Tälle sivulle olemme koonneet tietoa Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien näyttelyyn osallistuville yrityksille sekä yrityksiä edustamaan tuleville näytteilleasettajahenkilöille.

 

 

Näyttelyn ajankohta, osoite ja pohjakartta

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät pidetään 7.-8.11.2023 Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan HTC Helsingin Pinta-rakennuksessa. Tapahtumapaikan osoite on:

Tammasaarenkatu 3, 00180 Helsinki

 

Näyttelyn pohjakartan löydät täältä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

 

Yhteystiedot

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry (Dieettimedia Oy):

 • tapahtuman koordinaattori: liiketoimintajohtaja Pia Mustajoki, puh. 0503315194, sähköposti: dieettimedia@rty.fi
 • toiminnanjohtaja Katja Hätönen, puh. 050 517 9733, sähköposti: toiminnanjohtaja@rty.fi

 

HTC Helsinki:

 • Antell Oy, puh. 020 770 2251, säköposti: antell.htc@antell.fi

 

Logonäkyvyys verkkosivuillamme

Lisäämme verkkosivuillemme, tapahtuman pääsivulle, näytteilleasettajien organisaation nimen, logon sekä linkin näytteilleasettajan verkkosivuille. Viestimme tuote- ja palvelunäyttelystä myös ennen tapahtumaa eri viestikanavissamme. 

Jos haluat tietonne lisättävän verkkosivuillemme, lähetä meille logotiedosto sekä verkkosivuosoite sähköpostilla 15.10.2023 mennessä osoitteeseen dieettimedia@rty.fi. Toivomme lähetettävien logojen olevan jpg- tai png-tiedostomuodoissa.

 

Näyttelytilaukset

Voi tilata näytteilleasettajien palvelut (pöydät, tuolit, sähköt ja liinoituksen) lomakkeella 15.10.2023 mennessä meiltä.

Tilauslomakkeelle pääset tästä linkistä 

Maksullisten lisäpalveluiden hinnat on ilmoitettu tilauslomakkeella. 

Mitä näyttelypaikan hintaan kuuluu?

Paikan hintaan kuuluu:

 • Luennoille osallistumisen yhdelle henkilölle per yritys
 • Kahvitus näytteilleasettajille => jaamme ennen tapahtuman alkua näytteilleasettajille kahviliput, joilla voi hakea kahvia/teetä HTC Helsingin Explorer -ravintolasta
 • 1 kpl pöytiä (120 x 45 cm) => tilataan erikseen lomakkeella
 • Sähköt (sis. jatkojohdot) => tilataan erikseen lomakkeella. 

Lisäksi näytteilleasettajat voivat varata lisäveloituksesta:

 • Tuoleja => tilataan erikseen lomakkeella
 • Näyttelypöytien liinoituksia => tilataan erikseen lomakkeella.

Jos useampi henkilö yrityksestänne haluaa osallistua päivien luennoille, kysy meiltä näytteilleasettajahintaista osallistumista! Lisätietoja dieettimedia@rty.fi.

 

Näytteilleasettajien nimikortit

Näytteilleasettajien nimikortit voi hakea joko:

 • Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien ilmoittautumispöydästä, joka on avoinna aamuisin ilmoittautumisaikaan ennen luentojen alkua. Ilmoittautumispöytä sijaitsee HTC Helsingin Santa Maria-rakennuksessa (osoite: Tammasaarenkatu 5).
 • Muina aikoina Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen osastolta, joka sijaitsee tapahtuma-alueen Aulassa.

 

Näyttelyn rakentaminen ja näyttelyaika ja jätehuolto tapahtuman aikana

Näyttelyä voi tulla rakentamaan tiistaina 7.11.2023 klo 7 alkaen, jolloin HTC Helsingin henkilökunta on laittanut näyttelyalueelle valmiiksi näyttelypöydät ja muut näyttelyosastotilaukset.

 • Pienemmät näyttelytavarat voi kuljettaa näyttelyalueelle tapahtumapaikan auditorion vieressä olevista ulko-ovista, jotka avataan tavaroiden tuomista varten ennen tapahtuman alkua.
 • Isommat tavarat voi tuoda autoluiskaa ja kellarikäytävää pitkin, mikä väylä avataan tarvittaessa näytteilleasettajille. Jos sinulla on tuotavana näyttelyyn isompia tavaroita, ilmoitathan etukäteen joko meille (dieettimedia@rty.fi) tai HTC Helsingille.

Huom! Jos haluat tuoda tavaroita näyttelyyn ennen tapahtuman alkua maanantaina 6.11.2023, ilmoitathan tästä meille etukäteen. Tavaroita voi tuoda säilytykseen Venezuela-tilaan, joka on lukittu tapahtuma-ajan ulkopuolella.

Vilkkainta tuote- ja palvelunäyttelyssä on ennen luentojen alkua ja taukojen aikana. Päivien koko luento-ohjelman voit katsoa täältä.

 • Tiistaina 7.11.2023 päivien ohjelma alkaa osallistujien aamukahvilla klo 9, jonka aikana osallistujat voivat myös tutustua näyttelyyn. Luennot alkavat klo 10. Lounastauko klo 12.15–13.45 ja iltapäivän kahvitauko klo 15.00–15.45. Luennot päättyvät klo 17.
 • Keskiviikkona 8.11.2023 päivien ohjelma alkaa luennoilla klo 8.30. Päivän ensimmäinen kahvitauko on klo 10.00–10.30, lounastauko klo 11.30–13.00 ja iltapäivän kahvitauko on klo 14.00–14.30. Tapahtuma päättyy klo 15.30.
 • Päivien osallistujien kahvitukset ja ruokailut tapahtuvat Pinta-rakennuksen Venezuela-tilan edessä olevalla alueella (pohjakartta).

Näyttelyn purkuaika päättyy keskiviikkona 8.11.2023 klo 18. 

Päivien aikana tai näyttelyn purusta syntyneet jätteet voi viedä HTC Helsingin tuomiin rullakkoon (pahviroskat) ja roska-astiaan (sekajätteet), jotka HTC Helsinki toimittaa eteenpäin tapahtuman päätyttyä.

 

Näytteilleasettajien ruokailu

Lounas

HTC Helsingissä palvelee kaksi Antell Oy:n ravintolaa, Acqua ja Explorer, joissa voi lounastaa tapahtuman aikana omakustanteisesti. Lounasta on tarjolla ravintoloissa klo 11-13:30.

Lounasravintoloista ja niiden ruokalistoista löytyy lisätietoa HTC Helsingin sivuilta.

Myös viereisellä Kaapelitehtaalla on lounasravintoloita ja kahviloita. 

Kaapelitehtaan kahvilat ja ravintolat

Kahvit

Jaamme ennen tapahtuman alkua näytteilleasettajille kahviliput, joilla voi hakea kahvia/teetä HTC Helsingin Explorer -ravintolasta

 

Pysäköinti

HTC Helsingin kiinteistöllä ei ole omaa parkkitilaa, lähin pysäköintihalli on Ruoholahden EuroPark P-Ruoholahti, joka sijaitsee osoitteessa Porkkalankatu 20, noin 600 metrin päässä HTC Helsingistä.

EuroPark P-Ruoholahden sivuille

 

Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien markkinointimateriaalit

Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen logo

Avaa kuva klikkaamalla sitä, minkä jälkeen voit tallentaa kuvan.

Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien logo

Avaa kuva klikkaamalla sitä, minkä jälkeen voit tallentaa kuvan.

Olemme mukana -kuva

Avaa kuva klikkaamalla sitä, minkä jälkeen voit tallentaa kuvan.

Olemme mukana -kuvaa saa vapaasti käyttää viestiessään osallistumisesta tapahtumaamme.

Yhdistyksemme viestii Valtakunnallisista Ravitsemuspäivistä Facebook-sivuillamme ”Ruoka- ja terveysymmärrystä” ja Twitterissä aihetunnisteella #ravitsemuspäivät, jota myös näytteilleasettajat voivat käyttää omassa viestinnässään päivien aikana. 

Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia tapahtuman toteutukseen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista näyttelypaikan varanneille sähköpostitse sekä www-sivuillamme.