KEINOJA TAVOITTAA RTY:n JÄSENKUNTAA:
RAVITSEMUSASIANTUNTIJA-LEHTI
ilmestyy neljä kertaa vuodessa: helmi-, touko-, syys- ja joulukuussa
Lehti tavoittaa kaikki jäsenemme.
Ilmoituskoot: 1/1, 1/2, 1/4 sivua
MEDIAKORTTI 2020 MEDIA CARD 2020 ENGL
Lehden painosmäärä on 1300-1600 kpl.
Yrityskannattajajäsenetu: 10 %:n alennus yksittäisistä ilmoituksista.
Vuosisopimuksella saat parhaat alennukset. Pyydä tarjous!
Lisätietoja: liiketoimintajohtaja Taina Luova, etunimi.sukunimi@rty.fi Puh. 050 381 7323
27. VALTAKUNNALLISET RAVITSEMUSPÄIVÄT
8.-9.10.2019
Finlandia-talolla Helsingissä
Päivien teemana on Ravitsemushoito ja erityisruokavaliot
– kohderyhmänä RTY:n jäsenet, muut ravitsemuksen asiantuntijat, opettajat ja tutkijat sekä terveydenhuollon ja ruokapalveluiden ammattilaiset
– arvioitu osallistujamäärä 300
>lisätietoja näyttelystä ja messukassipaikoista viimeistään toukokuussa 2019
Yrityskannattajajäsenetu: näyttelytiloista ilmoitetaan ja niitä tarjotaan aina ensin yrityskannattajajäsenille.
Lisätietoja tästä ja muista koulutuksistamme: liiketoimintajohtaja Taina Luova, etunimi.sukunimi@rty.fi Puh. 050 381 7323
POSTIA JÄSENILLE
Jos haluat lähettää sähköpostia jäsenillemme, vaihtoehtona on toimistoltamme lähetetty joukkoviesti. Tai voit tilata meiltä jäsenten kotiosoitteet tarroina tai Excel-tiedostona yhtä kirjepostia varten. Sähköposti tai kirje tavoittaa jäsenet, jotka ovat sallineet markkinoinnin (reilut 80 prosenttia jäsenkunnasta).
Yrityskannattajajäsenetu: yksi osoitteisto tai joukkoviestin lähetys maksutta per vuosi.
Lisätietoja ja yhteydenotot: Toiminnanjohtaja Leena Rechardt, etunimi.sukunimi@rty.fi, Puh. 050 4387 860
RTY:n henkilöjäsenet ovat yliopistokoulutettuja ravitsemuksen asiantuntijoita ja vaikuttajia. Yhdistyksessä on yli 800 jäsentä, joista noin 100 opiskelijajäsentä. Jäsenemme työskentelevät monenlaisissa tehtävissä, kuten:
- terveydenhuollossa ravitsemusterapeutteina ja -suunnittelijoina
- terveyden edistämisen asiantuntijoina
- ruokapalvelualalla suunnittelu-, laadunarviointi- ja muissa alan asiantuntijatehtävissä
- eri asteen oppilaitoksissa opettajina
- elintarvike- ja lääketeollisuudessa ravitsemus- ja tuoteasiantuntijoina, tuotekehittäjinä tai tutkijoina
- valtion ja kuntien hallinnossa asiantuntijatehtävissä
- järjestöissä asiantuntijatehtävissä
- neuvonta- ja viestintäalalla toimittajina, tiedottajina ja ravitsemusasiantuntijoina
- yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa tutkijoina
- yrittäjinä ja free lancereina
Lisätietoja RTY:n yrityskannattajajäsenyydestä:
tästä linkistä ja toiminnanjohtaja Leena Rechardt, etunimi.sukunimi@rty.fi