Aiemmat koulutuksemme

 

Tältä sivulta  voit lukea aiemmasta koulutustarjonnastamme. 

 

Webinaari aistisäätelyhäiriöistä 19.4.21

Järjestämme maanantaina 19.4.21 (klo 12-16) webinaarin aistisäätelyhäiriöistä, jossa kerrotaan lisätietoa mm. aistisäätelyhäiriöiden tunnistamisesta, niiden vaikutuksesta syömiseen sekä aistisäätelyhäiriön moniammatillisesta hoidosta. Kouluttajana webinaarissa toimii toimintaterapeutti, SI-terapeutti Annukka Moilanen. Webinaarin chat-moderaattorina, joka esittää luennoitsijalle sekä ennakkoon toimitetut että chattiin tulleet kysymykset, toimii laillistettu ravitsemusterapeutti Maarit Korhonen.

 

Koulutuspäivän sisältö

Koulutus pidetään puolen päivän webinaarina, ja siinä käsitellään muun muassa seuraavia aihealueita:

 • Yleistä tietoutta aistisäätelyhäiriöistä: diagnosointi, esiintyvyys, syyt, mitä huomioida kohtaamisissa
 • Aistisäätelyhäiriö ja syöminen 
 • Aistisäätelyhäiriöisen lapsen moniammatillinen hoito ja kuntoutus 
 • Nuoren/aikuisen aistisäätelyhäiriö ja syöminen

 

Ilmoittautuminen ja hinnoittelu

Päivitys 31.3.21: Koulutuksen minimi-ilmoittautumismäärä on tullut täyteen, ja kaikille 31.3. mennessä ilmoittautuneille on lähetetty vahvistusviesti ilmoittautumisesta. 31.3. jälkeen ilmoittautuneet saavat vahvistusviestin sähköpostiinsa myöhemmin.

Koulutukseen voi ilmoittautua ao. linkistä avautuvan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisesta ei tule vahvistusta sähköpostiin heti, vaan vahvistus lähetetään ilmoittautujille viimeistään maanantaina 12.4.21 tai kun koulutukseen on ilmoittautunut minimimäärä 20 henkilöä. Muistathan painaa vielä ”Vahvista ilmoittautumisesi” -painiketta lomakkeen lopussa, niin ilmoittautumisesi tallentuu järjestelmäämme. Ilmoittautumislomakkeelle voit myös jättää ennakkokysymyksiä luennoitsijalle.

Webinaarilinkki lähetetään osallistujille torstaina 15.4.21. Webinaari nauhoitetaan, ja se on katseltavissa koulutuksen jälkeen saatavan linkin kautta kolmen viikon ajan. 

Ilmoittautumislomake 

Lataa tästä PDF-muotoinen koulutusesite

Hinta

Webinaarin hinnoittelu (sis. alv. 24 %):

 • RTY:n jäsenet 149 €
 • RTY:n opiskelija- ja seniorijäsenet 99 €
 • Muut kuin RTY:n jäsenet 199 €

Lasku lähetetään koulutuksen jälkeen. 

**********************************************************************************

Parenteraalisen ravitsemuksen koulutus 16.2.21

Keväällä 2020 alun perin pidettäväksi suunniteltu parenteraalisen ravitsemuksen koulutus järjestetään uusiksi tämän vuoden helmikuussa webinaarina. Koulutuksen ajankohta on tiistai 16.2.21 (klo 12-16), ja kouluttajana toimii FT, ravitsemusterapeutti Helena Orell. Koulutus antaa tietoja ja valmiuksia, miten yhdistää enteraalista ja parenteraalista ravitsemusta.

 
 
Koulutuspäivän sisältö

Koulutus pidetään puolen päivän webinaarina, ja siinä käsitellään muun muassa seuraavia aihealueita:

 • Parenteraalisen ravitsemushoidon indikaatiot ja suunnittelu
 • Ravinnontarpeen arviointi eri tilanteissa, nesteentarve ja nestehoito
 • Vitamiini- ja kivennäisainelisät
 • Kotiparenteraalinen ravitsemus
 • Seuranta, ravitsemustila ja laboratoriotutkimukset
 • Parenteraalisen ravitsemuksen erityistilanteet.
 
Ilmoittautuminen

Päivitys 9.2.21: Koulutuksen minimi-ilmoittautumismäärä on tullut täyteen, ja kaikille 9.2. mennessä ilmoittautuneille on lähetetty vahvistusviesti ilmoittautumisesta. 9.2. jälkeen ilmoittautuneet saavat vahvistusviestin sähköpostiinsa myöhemmin.

Koulutukseen voi ilmoittautua ao. linkistä avautuvan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisesta ei tule vahvistusta sähköpostiin heti, vaan vahvistus lähetetään ilmoittautujille siinä vaiheessa, kun koulutukseen on ilmoittautunut minimimäärä 20 henkilöä. Muistathan painaa vielä ”Vahvista ilmoittautumisesi” -painiketta lomakkeen lopussa, niin ilmoittautumisesi tallentuu järjestelmäämme.

Webinaarilinkki lähetetään osallistujille perjantaina 12.2.21. Webinaari nauhoitetaan, ja se on katseltavissa koulutuksen jälkeen saatavan linkin kautta kolmen viikon ajan. 

Ilmoittautumislomake

Hinta

Webinaarin hinnoittelu (sis. alv. 24 %):

 • RTY:n jäsenet 149 €
 • RTY:n opiskelija- ja seniorijäsenet 99 €
 • Muut kuin RTY:n jäsenet 199 €

Lasku lähetetään koulutuksen jälkeen.