Palvelumme yrityksille

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry:n kautta voit tavoittaa runsaat 600 korkeakoulutettua ravitsemuksen asiantuntijaa. Tarjoamme yrityksille ja muille yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuksia kertoa tuotteistaan ja palveluistaan esimerkiksi koulutustemme yhteydessä sekä Ravitsemusasiantuntija-lehdessä. Tältä sivulta voit lukea lisää, miten voit tavoittaa jäsenemme.

Jos haluat lisätietoja palveluistamme yrityksille, ota yhteyttä dieettimedia@rty.fi!

Joukkoviesti jäsenille

Jäsenemme voi tavoittaa joko sähköisesti tai perinteisellä kirjepostilla. Joukkoviestillä tavoitat kerralla helposti jäsenkuntamme – sähköpostitse lähetettävään jäsenkirjeeseen sinun tarvitsee toimittaa vain kirjeeseen tulevat tekstit ja mahdollinen kuvamateriaali, ja me hoidamme viestin lähettämisen puolestasi.

Kirjepostitse lähetettävään joukkokirjeeseen puolestaan toimitamme sinulle osoitteet joko tiedostona tai valmiiksi tulostettuina tarroina. Lisätietoja joukkokirjeistä, niiden lähettämisestä ja hinnoittelusta saat täältä

Koulutukset

Järjestämme vuosittain Valtakunnallisia Ravitsemuspäiviä sekä muita ravitsemusalan koulutuksia.

Kaksipäiväisille Ravitsemuspäiville osallistuu kattavasti ravitsemusalan asiantuntijoita ja ravitsemuksesta kiinnostunutta ammattilaisia. Osana Ravitsemuspäiviä järjestetään tuote- ja palvelunäyttely. Ravitsemuspäivistä voit lukea lisää täältä. Ravitsemuspäivien näyttely on erinomainen tilaisuus tavoittaa ravitsemusalan asiantuntijoita – tervetuloa näytteilleasettajaksi päiville! Kysy lisää tämän vuoden Ravitsemuspäivistä laittamalla viestiä dieettimedia@rty.fi.

Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien lisäksi järjestämme pienempiä koulutustilaisuuksia, joihin ovat yritykset myös tervetulleita näytteilleasettajiksi tai kertomaan tuotteistaan esimerkiksi puheenvuoron muodossa. Lue lisää muusta koulutustarjonnastamme täältä.

Uusi tapa tavoittaa yhdistyksemme jäsenet – Teams-webinaari

Olemme lanseeranneet uudenlaisen tavan tavoittaa yhdistyksemme ravitsemusterapeutteina ja -asiantuntijoina työskentelevät jäsenet, Teams-webinaarin. Teams-webinaarissa yritys voi kutsua RTY:n jäsenet kuulemaan puheenvuoroa, esimerkiksi tuote-esittelyä tai luentoa, joka järjestetään RTY:n Teams-sovelluksen kautta. Lue Teams-webinaarista lisää täältä

Ravitsemusasiantuntija-lehti

Julkaisemamme Ravitsemusasiantuntija-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Ravitsemusasiantuntija-lehti on tutkittuun tietoon pohjautuva asiantuntijajulkaisu, joka tavoittaa kaikki jäsenemme. Lisäksi lehteä voi tilata vuositilauksena. 

Lehden teemat vuonna 2024:
1. Suolisto ja terveys (ilm. 3.5.)
2. Ravitsemuksen ympäristönäkökulma (ilm. 5.12.)

Tarjoamme lehteen edullista ilmoitustilaa, katso lisätietoja täältä!

Yrityskannattajäsenyys

Toivotamme alamme yritykset myös lämpimästi tervetulleiksi yrityskannattajäseniksemme, joka on yksi tapa tukea yhdistyksemme toimintaa. Yrityskannattajäsenyys sisältää erilaisia etuja, kuten edullisemman ilmoitushinnan Ravitsemusasiantuntija-lehteen ja yhden maksuttoman joukkosähköpostin lähetyksen vuodessa (valinnan mukaan joko sähköpostilähetys tai postiosoitteet). Tutustu yrityskannattajäsenyyteen!

Onko mielessäsi jokin muu yhteistyömuoto?  Ota yhteyttä dieettimedia@rty.fi, niin keskustellaan lisää!