Palvelumme yrityksille

 

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry:n kautta voit tavoittaa runsaat 600 korkeakoulutettua ravitsemuksen asiantuntijaa. Tarjoamme yrityksille ja muille yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuksia kertoa tuotteistaan ja palveluistaan esimerkiksi koulutustemme yhteydessä sekä Ravitsemusasiantuntija-lehdessä. Tältä sivulta voit lukea lisää, miten voit tavoittaa jäsenemme.

Jos haluat lisätietoja palveluistamme yrityksille, ota yhteyttä dieettimedia@rty.fi!

Koulutukset

Järjestämme vuosittain Valtakunnallisia Ravitsemuspäiviä sekä muita ravitsemusalan koulutuksia.

Kaksipäiväisille Ravitsemuspäiville osallistuu noin 250 ravitsemusalan asiantuntijaa ja ravitsemuksesta kiinnostunutta ammattilaista. Osana Ravitsemuspäiviä on kattava tuotenäyttely, jossa on vuosittain noin 30 näytteilleasettajaa. Ravitsemuspäivistä voit lukea lisää täältä. Ravitsemuspäivien tuotenäyttely on erinomainen tilaisuus tavoittaa ravitsemusalan asiantuntijoita – tervetuloa näytteilleasettajaksi päiville! Kysy lisää tämän vuoden Ravitsemuspäivistä laittamalla viestiä dieettimedia@rty.fi.

Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien lisäksi järjestämme pienempiä koulutustilaisuuksia, joihin ovat yritykset myös tervetulleita näytteilleasettajiksi tai kertomaan tuotteistaan esimerkiksi puheenvuoron muodossa. Lue lisää muusta koulutustarjonnastamme täältä.

Ravitsemusasiantuntija-lehti

Julkaisemamme Ravitsemusasiantuntija-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Ravitsemusasiantuntija-lehti on tutkittuun tietoon pohjautuva asiantuntijajulkaisu, joka tavoittaa kaikki jäsenemme. Lisäksi lehteä voi tilata vuositilauksena. 

Lehden teemat vuonna 2021:
1. Kriisit kirittävät toimintaa
2. Elinikäista oppimista

Tarjoamme lehteen edullista ilmoitustilaa, katso lisätietoja täältä!

Joukkokirje jäsenille

Jäsenemme voi tavoittaa myös joko sähköisesti tai perinteisellä kirjepostilla. Joukkosähköpostikirjeellä tavoitat kerralla helposti jäsenkuntamme – sähköpostitse lähetettävään jäsenkirjeeseen sinun tarvitsee toimittaa vain kirjeeseen tulevat tekstit ja mahdollinen kuvamateriaali, ja me hoidamme viestin lähettämisen puolestasi.

Kirjepostitse lähetettävään joukkokirjeeseen puolestaan toimitamme sinulle osoitteet joko tiedostona tai valmiiksi tulostettuina tarroina. Lisätietoja joukkokirjeistä, niiden lähettämisestä ja hinnoittelusta saat täältä

 

Yrityskannattajäsenyys

Toivotamme alamme yritykset myös lämpimästi tervetulleiksi yrityskannattajäseniksemme, joka on yksi tapa tukea yhdistyksemme toimintaa. Yrityskannattajäsenyys sisältää erilaisia etuja, kuten edullisemman ilmoitushinnan Ravitsemusasiantuntija-lehteen ja yhden maksuttoman joukkosähköpostin lähetyksen vuodessa (valinnan mukaan joko sähköpostilähetys tai postiosoitteet). Tutustu yrityskannattajäsenyyteen!

Onko mielessäsi jokin muu yhteistyömuoto?  Ota yhteyttä dieettimedia@rty.fi, niin keskustellaan lisää!