29. Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät, ”Ravitsemuspsykologia – teoriaa ja työkaluja käytännön työhön”, pidetään Ravitsemusviikon yhteydessä marraskuussa, ma 8.11. – ti 9.11.21.

 

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät on ravitsemustieteen ammatillista koulutusta tarjoava tapahtuma, jonka yhteydessä järjestämme vuosittain tuotenäyttelyn. Tapahtuma on myös perinteinen kohtaamispaikka, joka kokoaa vuosittain yhteen ravitsemustieteen yliopistokoulutettuja ammattilaisia ja muita aiheesta kiinnostuneita.

Tervetuloa lukemaan lisää Ravitsemuspäivistä! Näillä sivuilla voit tutustua tapahtuman ohjelmaan, hinnoitteluun sekä ilmoittautua päiville. Myös näytteilleasettajat löytävät sivuilta lisätietoa tapahtumasta ja siihen ilmoittautumisesta.

 

Vuoden 2021 Ravitsemuspäivät

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät järjestetään vuonna 2021 jo 29. kerran. Tämän vuoden päivien aiheeksi on valittu ravitsemuspsykologia ja nimeksi ”Ravitsemuspsykologia – teoriaa ja työkaluja käytännön työhön”.

Päiviltä saat tietoa ja osaamista ravitsemuspsykologiasta ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Päivät tarjoavat kattauksen ravitsemuspsykologian teoriaa sekä konkreettisia työkaluja käytännön työhön ja ohjausosaamiseen. Ravitsemuspäivien ohjelma on suunniteltu huomioiden erityisesti ravitsemusalan ammattilaisten monipuolinen työnkuva, jossa tarvitaan yhä enemmän tietoutta ja osaamista myös ravitsemuspsykologian alalta.  

Ohjelma

Päivien kattavan luento-ohjelman luennoitsijoineen löydät täältä.

Ohjelman on suunnitellut työryhmä, johon kuuluvat:

  • Alueen johtava ravitsemusterapeutti Kirsi Englund, Terveystalo
  • Laillistettu ravitsemusterapeutti, yliopistonlehtori, dosentti Anu Ruusunen, Itä-Suomen yliopisto
  • Kehittämispäällikkö, ETM (ravitsemustiede) HUS kehittämispäällikkö, psykoterapeuttikoulutettava (UTU) Laura Suojanen, HUS
  • Laillistettu ravitsemusterapeutti, FT Anna-Maria Teeriniemi, KYS.

He toimivat tapahtumassa puheenjohtajina. Työryhmässä sekä ohjelman suunnittelussa ovat olleet mukana myös RTY:n ja Dieettimedian toimiston henkilökunta.

Voit kysyä lisätietoja päivistä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dieettimedia@rty.fi.

Huom! Koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia tapahtumaan. Tiedotamme muutoksista www-sivuillamme.

*****************************************************************************************************************

Ravitsemuspäivistä kerrotaan myös Facebook-sivuillamme ”Ruoka- ja terveysymmärrystä” ja Twitterissä hashtagilla #ravitsemuspvt. 

******************************************************************************************************************

VIIME VUOSIEN RAVITSEMUSPÄIVIEN AIHEITA:

  • 2020: ”Sairaan hyvää ravitsemusta”
  • 2019: ”Kun ravitsemussuositukset eivät riitä”
  • 2018: lihavuus ja sen hyvä hoito
  • 2017: ”Mikrobit, ruoka ja terveys – mitä uusin tutkimus kertoo?”
  • 2016: ulkomaalaistaustaisten ravitsemus, ruokavalinnat ja neuvonta sekä lasten ravitsemuksen erityiskysymyksiä, kuten syömisen pulmat ja vegaaniruokavalio