Muut koulutuksemme

Tälle sivulle päivitämme tietoa muusta koulutustarjonnastamme, kuten kaikille avoimista RTY:n webinaareista, sekä linkitämme tietoa jaostojen järjestämistä koulutuksista. Voit myös lähettää meille koulutusideoita, otamme mielellään vastaan ideoita tulevien koulutusten aiheiksi!

Tulossa webinaari ravitsemusgenetiikasta: Personoitu ravitsemus 24.8.23

Jäsenistön koulutuskalenteri

Mistä aiheesta toivot koulutusta?

Koulutusten tietosuojaseloste ja peruutusehdot

Aiempia koulutuksiamme

Personoitu ravitsemus -webinaari 24.8.23

Päivitys 9.8.23: Webinaarin minimiosallistujamäärä on tullut täyteen ja webinaari järjestetään.

Ilmoittaudu mukaan elokuussa järjestettävään Personoitu ravitsemus – Arkipäivää vai utopiaa? -webinaariin! 

Koulutuksessa käydään läpi, mikä rooli perimällä on siihen, millaisia vaikutuksia ruoalla on aineenvaihduntaan ja terveyteen, ja miten ravitsemustieteen ammattilaiset voivat mahdollisesti tätä tietoa hyödyntää. Koulutus on avoin myös muille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajana webinaarissa toimii FT, laillistettu ravitsemusterapeutti, dosentti (ravitsemusgenetiikka) Tiina Jääskeläinen

Hinnoittelu

Webinaarin hinnoittelu (sis. alv. 24 %):

  • RTY:n jäsenet 109 €
  • RTY:n opiskelija- ja seniorijäsenet 70 €
  • Muut kuin RTY:n jäsenet 149 €

Lasku lähetetään koulutuksen jälkeen. 

Ilmoittautuminen 

Webinaariin voi ilmoittautua ao. linkistä avautuvan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Ilmoittautumislomakkeelle voit myös jättää ennakkokysymyksiä luennoitsijalle. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Webinaari nauhoitetaan, ja nauhoite on katseltavissa koulutuksen jälkeen saatavan linkin kautta kolmen viikon ajan.

Webinaariin on minimiosallistujamäärä 20 henkilöä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty 17.8.22 mennessä, webinaari voidaan perua. Mahdollisesta perumisesta tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen. 

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään osallistujille tiistain 22.8.23 aikana. Linkki lähetetään lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiin. Jos et saa kutsulinkkiä 22.8. kuluessa, muistathan tarkistaa sähköpostisi muut kansiot, ja voit myös olla yhteydessä RTY:n toimistoon rty@rty.fi.

Jäsenistön koulutuskalenteri

RTY:llä on 17 jaostoa, joiden toiminta on avointa kaikille RTY:n jäsenille. Jaostoihin voi liittyä lähettämällä meille viestiä rty@rty.fi. Jaostojen koulutuksiin voivat osallistua muutkin kuin jaostoon kuuluvat, kunhan jäsenyys RTY:ssä on voimassa.

Jaostojen järjestämästä koulutuksesta löytyy tietoa RTY:n jäsenille tarkoitetusta jäsenosiosta: Linkki koulutuskalenteriin 

Jäsenosion koulutuskalenteriin kootaan tietoja RTY:n tomintaan liittyvien tilaisuuksien ohella muista koulutuksista, joista voisi olla hyötyä jäsenille.

 

Mistä aiheesta toivot meidän järjestävän koulutuksen?

Voit ehdottaa meille, mistä aiheesta haluaisit RTY:n järjestävän koulutusta!
Lähetä ideasi sähköpostitse: dieettimedia@rty.fi

 

Koulutusten tietosuojaseloste ja peruutusehdot

 

Aiempi koulutustarjontamme

Tutustu myös aiempaan koulutustarjontaamme.