Tavoita yhdistyksemme jäsenet sähköisellä joukkoviestillä!

 

Sähköinen joukkoviesti

Kun haluat tavoittaa jäsenemme sähköpostitse, tarjoamme siihen helpon mahdollisuuden sähköisen joukkoviestin avulla. Joukkoviesti lähetetään yhdistyksemme joukkoviestijärjestelmän kautta toivomanasi ajankohtana. Huomioithan ystävällisesti, että lähetämme enintään yhden maksullinen joukkoviestin jäsenillemme päivää kohti, joten varaathan meiltä toivomasi lähetyspäivän ajoissa! Viestin voit varata lähettämällä meille sähköpostia toimistomme sähköpostiin.

Joukkoviestin hinnoittelu

Ohjeet viestin lähettäjille:

  • Lähetä joukkoviestin sisältö (otsikko ja teksti) Word-tiedostona osoitteeseen rty@rty.fi muutamaa päivää ennen sovittua lähetysajankohtaa. Lisää myös haluamasi tekstin muotoilut (kuten lihavointi, isot kirjaimet, suurennettu kirjainkoko, väri) tekstiin valmiiksi. Kuvat, kuten logot tai kuvituskuvat, voit lähettää meille liitetiedostona.
  • Joukkoviestien tekstin pituus on enintään 300 sanaa, joka Word-tiedostona tarkoittaa noin sivun verran tekstiä (riippuen rivivälistä), ja viestiin voidaan lisätä enintään kolme kuvaa viestiä kohden. Parhaiten toimivat yleensä viestit, jotka ovat lyhyehköjä ja joissa on verkkolinkki lisätietojen katsomiseen.

Joukkoviestit lähetetään yhdistyksen sähköpostijärjestelmästä ja emme luovuta jäsentemme sähköpostiosoitteita eteenpäin.

Esimerkkikuvia sähköisestä joukkokirjeestä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jos haluat lähettää RTY:n jäsenille kirjepostia

Voit ostaa jäsentemme postiosoitteiston joko Excel-tiedostona tai valmiiksi tarroiksi tulostettuina. Osoitteistojen toimitusaika on muutamia työpäiviä. Pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme viimeistään noin viikkoa ennen aiottua postitusajankohtaa (puhelin 09 2511 1630 tai sähköpostitse rty(at)rty.fi)

Postiosoitteet ovat kotiosoitteita. Niitä voi tilata luokiteltuna postinumeroittain ja rajattuna jäsenluokittain. Varsinaisten jäsenten (noin 670) lisäksi meillä on opiskelijajäseniä (noin 100) ja seniorijäseniä (noin 50). Toimialoittain jäsenten osoitetietoja ei valitettavasti voida poimia. Osa jäsenistämme on kieltänyt tietojensa luovuttamisen eteenpäin markkinointitarkoituksiin.

Yksi tilaus oikeuttaa yhteen lähetykseen ja osoitteistoja ei saa tallentaa jatkokäyttöä varten.

Saatekirjeessä osoitelähteeksi merkitään RTY ry.

Lähetysten hinnat

  • Joukkosähköpostiviestin lähettäminen 490 € + alv
  • Postiosoitteet 490 € + alv 

Poikkeuksia perushintaan


1. Yrityskannattajajäsenet saavat lähettää jäsenillemme yhden viestin maksutta per vuosi. Valinnan mukaan se tarkoittaa joko sähköpostilähetystä tai postiosoitteita.
Lisätilaukset maksavat 400 € + alv / kerta.
2. Kaksiosainen lähetys 660 € + alv (esimerkiksi ennakkokutsu ja varsinainen kutsu)