Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät

Kohderyhmä: ravitsemusasiantuntijat ja -terapeutit, ruokapalvelujen asiantuntijat, terveydenhuollon ammattilaiset, ravitsemus-, ravitsemis- ja terveysalan opettajat ja tutkijat sekä ruoasta kirjoittavat asiantuntijat ja muut aihepiirin omakseen kokevat

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät 2015
Ruoka tänään – turvallista, terveyttä edistävää?

5.-6.10.2015 Marina Congress Center, Helsinki

Luennoilla puhutaan ajankohtaisista raaka-aineista ja elintarvikkeista, ruoan käsittelystä, pakkaamisesta ja pakkausmerkinnöistä. Kysymme, mikä ruoassa pelottaa ja miten riskejä pitäisi suhteuttaa. Aiheet ulottuvat mikrobeista globaaleihin ravitsemus- ja ruokaturvakysymyksiin.

Tavoite: Saan työhöni uusia näkökulmia ja käytäntöön sovitettua ravitsemustietoa. Saan vastauksia ajankohtaisiin ruokaan ja ravitsemukseen liittyviin turvallisuuskysymyksiin, joita kohtaan työssäni.

Koulutus on hyväksytty lääkärien erikoistumiskoulutuksen
teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville aloille:
Endokrinologia (3), Geriatria (3), Lastentaudit (3), Psykiatria (3), Työterveyshuolto (3) ja Yleislääketiede (3).

Ohjelma

Luentojen lisäksi tapahtumassa on tuotenäyttely ja posterinäyttely.

Osallistumismaksut/henkilö

Etuhinnat voimassa 31.8.2015 asti 1 päivä 2 päivää
RTY:n jäsenet 213,71 € + alv 24 % = 265 € 302,42 € + alv 24 % = 375 €
RTY:n seniorijäsenet 161,29 € + alv 24 % = 200 € 241,94 € + alv 24 % = 300 €
RTY:n opiskelijajäsenet 80, 65 € + alv 24 % = 100 € 120,97 € + alv 24 % = 150 €
Muut 302,42 € + alv 24 % = 375 € 431,45 € + alv 24 % = 535 €
Hinnat 1.9. – 11.9.2015    
RTY:n jäsenet 278,23 € + alv 24 % = 345 € 366,94 € + alv 24 % = 455 €
RTY:n seniorijäsenet 225,81 € + alv 24 % = 280 € 306,45 € + alv 24 % = 380 €
RTY:n opiskelijajäsenet 145,16 € + alv 24 % = 180 € 185,48 € + alv 24 % = 230 €
Muut 366,94 € + alv 24 % = 455 € 495,97 € + alv 24 % = 615 €

Hinnat sisältävät luennot, näyttelyt, painetun ja sähköisen luentoaineiston sekä ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvitukset.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry/Dieettimedia Oy
Taina Luova
dieettimedia(at)rty.fi
Puh. (09) 2511 1631, 050 381 7323


 

Vuoden 2014 teemana oli Aivojen hyvinvointi.

Osallistujat antoivat kiitosta aivojen hyvinvointiteeman monipuolisesta käsittelystä, ajankohtaisista luentoaiheista, hyvästä ruoasta ja taukojumpasta. Näistä aiomme pitää kiinni myös jatkossa.

TÄSSÄ ON LINKKI AIVOJUMPPAVIDEOON.

RAVITSEMUSPÄIVISTÄ KERROTTIIN
Facebook-sivuillamme ”Ruoka- ja terveysymmärrystä”
ja twitterissä #ravitsemuspäivät.

POIMINTOJA NÄKYVYYDESTÄ MUISSA YHTEYKSISSÄ:
* Ruokatiedon Uutiset 10.10.2014
* TWITTER @RuokatiedonU: Liikkuva ja nukkuva ihminen jaksaa myös syödä hyvin bit.ly/1skhy91 #ruoka #tiedämitäsyöt @ravitsemus Aivot haluavat syödä tasaisesti (10.10.2014)
* Hyvä Terveys -lehti 14/2014, s. 26-27 Nina Riihimaa: ”Lisäunella linjat kuntoon”
* Alimenta 06/2014, s. 16-17 Krista Korpela-Kosonen: ”Aivoni minun ajattelevi”
* Sydän-lehti 1/2015, s. 40-41 Krista Korpela-Kosonen: ”Uni tukee painonhallintaa”

* Ravitsemuskatsaus 2/2014 (verkkoversio)
Katariina Lallukka: ”Riittämätön yöuni lisää ruokahalua”
Katariina Lallukka: ”Ateriarytmiä ja energiaa aivoille”
Krista Korpela-Kosonen: ”Terveet elintavat tukevat aivoterveyttä”
Katariina Lallukka: ”Miltä ruoka maistuu?”