Jaa sivu

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät ovat ravitsemuksen, terveydenhuollon, ruokapalvelujen ja opetuksen parissa työskenteleville ammattilaisille sekä muille ammatillisesti aiheesta kiinnostuneille avoimet, maksulliset koulutuspäivät.

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät 2015

5.-6.10.2015 Marina Congress Center, Helsinki

Päivien teemaksi on valittu Ruoan turvallisuus.

Näyttelytilojen varaus alkaa huhtikuussa 2015.

Luento-ohjelmassa puhutaan ajankohtaisista raaka-aineista, elintarvikkeista ja ravintolisistä, ruoan käsittelystä, pakkaamisesta ja pakkausteksteistä. Kuulijat saavat vastauksia kysymyksiin, joita heille esitetään vastaanotolla, työpaikalla tai somessa. Kysymme myös, mikä ruoassa pelottaa ja miten riskejä pitäisi suhteuttaa. Aiheet ulottuvat mikrobeista globaaleihin ravitsemus- ja ruokaturvakysymyksiin.

Vuoden 2014 teemana oli Aivojen hyvinvointi.

Osallistujat antoivat kiitosta aivojen hyvinvointiteeman monipuolisesta käsittelystä, ajankohtaisista luentoaiheista, hyvästä ruoasta ja taukojumpasta. Näistä aiomme pitää kiinni myös ensi vuonna.

TÄSSÄ ON LINKKI AIVOJUMPPAVIDEOON.

RAVITSEMUSPÄIVISTÄ KERROTTIIN
Facebook-sivuillamme “Ruoka- ja terveysymmärrystä”
ja twitterissä #ravitsemuspäivät.

POIMINTOJA NÄKYVYYDESTÄ MUISSA YHTEYKSISSÄ:
* Ruokatiedon Uutiset 10.10.2014
* TWITTER @RuokatiedonU: Liikkuva ja nukkuva ihminen jaksaa myös syödä hyvin bit.ly/1skhy91 #ruoka #tiedämitäsyöt @ravitsemus Aivot haluavat syödä tasaisesti (10.10.2014)
* Hyvä Terveys -lehti 14/2014, s. 26-27 Nina Riihimaa: “Lisäunella linjat kuntoon”
* Alimenta 06/2014, s. 16-17 Krista Korpela-Kosonen: “Aivoni minun ajattelevi”
* Sydän-lehti 1/2015, s. 40-41 Krista Korpela-Kosonen: “Uni tukee painonhallintaa”

* Ravitsemuskatsaus 2/2014 (verkkoversio)
Katariina Lallukka: “Riittämätön yöuni lisää ruokahalua”
Katariina Lallukka: “Ateriarytmiä ja energiaa aivoille”
Krista Korpela-Kosonen: “Terveet elintavat tukevat aivoterveyttä”
Katariina Lallukka: “Miltä ruoka maistuu?”