26. Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät

järjestetään 1.-2.10.2018

Finlandia-talolla
Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki 

Luennot pidetään Helsinki-salin auditoriossa ja
näyttely valoisassa ja väljässä tilassa sen välittömässä läheisyydessä.

TEEMA PAINONHALLINTA

PÄIVIEN OHJELMAN LAATII ASIANTUNTIJATYÖRYHMÄ.

  
Koulutukselle on haetaan erikoislääkärikoulutuksen erikoistumispisteitä
, kun ohjelma on valmistunut.


 

 

 

RAVITSEMUSPÄIVISTÄ KERROTAAN myös
Facebook-sivuillamme ”Ruoka- ja terveysymmärrystä”
ja twitterissä #ravitsemuspäivät.

 


Vuonna 2017 luentojen otsikkona oli Mikrobit, ruoka ja terveys- mitä uusin tutkimus kertoo?

Mitkä päivät! Luento-ohjelma sai kiitosta laaja-alaisuudestaan, ajankohtaisuudestaan sekä hyvistä asiantuntijaluennoitsijoistaan. Tunnelma oli tiivis ja lämmin.

Vuonna 2016 päivillä käsiteltiin kahta ajankohtaista ravitsemukseen liittyvää teemaa:

• ulkomaalaistaustaisten ravitsemusta, ruokavalintoja ja neuvontaa
• lasten ravitsemuksen erityiskysymyksiä, kuten syömisen pulmia ja vegaaniruokavaliota

Vuonna 2015 teemana oli Ruoka tänään – turvallista, terveyttä edistävää?

Luennoilla puhuttiin ajankohtaisista raaka-aineista ja elintarvikkeista, ruoan käsittelystä, pakkaamisesta ja pakkausmerkinnöistä. Kysyimme, mikä ruoassa pelottaa ja miten riskejä pitäisi suhteuttaa. Aiheet ulottuivat mikrobeista globaaleihin ravitsemus- ja ruokaturvakysymyksiin.

Vuoden 2014 teemana oli Aivojen hyvinvointi.

Osallistujat antoivat kiitosta aivojen hyvinvointiteeman monipuolisesta käsittelystä, ajankohtaisista luentoaiheista, hyvästä ruoasta ja taukojumpasta.

TÄSSÄ ON LINKKI AIVOJUMPPAVIDEOON.