Mahalaukun leikkauspotilaille uusi iloisempi ruokavaliolehtinen

Mahalaukun leikkauksessa poistetaan maha kokonaan tai osittain esimerkiksi syövän vuoksi. Ruokailu pitää miettiä uudelta pohjalta. Sopiva ruokavalio auttaa toipumaan leikkauksesta ja lisää elämänlaatua.

Ruokavalio mahalaukun leikkauksen jälkeenRuokavalio mahalaukun leikkauksen jälkeen, 2014

Teksti: Meeri Engren, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM

Ruokailuun tarvitaan uudet kuviot, koska maha on entistä pienempi ja koska leikkaus muuttaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Lehtisessä annetaan runsaasti vinkkejä, miten  ruokailuun ja ruoansulatuskanavaan liittyvää oireilua voi vähentää. Siinä neuvotaan, miten syömällä ruoasta saa riittävästi ravintoaineita myös haavojen paranemiseen ja leikkauksesta toipumiseen.

Lehtisen uusittu kansikuva antaa muutamia vihjeitä siitä, mihin ruokavalinnoissa kannattaa kiinnittää huomiota leikkauksen jälkeen.

8 sivua

Hinta: 2,00 €/ kpl (sis. alv 24 %)
Minimitilausmäärä on 10 kpl.

 

Vuoden 2014 aikana uudistetut ruokavaliolehtiset -teemapaketti

Ruokavalio mahalaukun leikkauksen jälkeen on 11. tänä vuonna uudistettu ruokavaliolehtinen. Voit tilata sen osana ”Vuoden 2014 aikana uusitut” – teemapakettia. Se on yksi viidestä valmiiksi kootusta teemapaketistamme.

Kuudentena vaihtoehtona on koota oma paketti, johon tulee 10 vapaavalintaisesti valittua ruokavaliolehtistä. Tuotteen esittelytekstin linkistä avautuu lomake, johon täytetään pakettiin tulevat lehtiset. Samaa lehtistä voi olla enemmänkin kuin yksi.

Teemapaketit löytyvät verkkokaupastamme kohdasta ”Paketit ruokavaliolehtisistä”: Siellä on mahdollista tilata myös mallikappaleet kaikista 29 suomenkielisestä ja neljästä ruotsinkielisestä ruokavaliolehtisestämme.

TILAUKSET VERKKOKAUPASTAMME milloin vain.