Marraskuussa järjestettävien Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien näytteilleasettajaksi pääsee nyt entistä edullisemmin! Avasimme syystarjouksen Venezuela-tilan näyttelypaikoista tänään. Paikat ovat varattavissa superedulliseen tarjoushintaan rajatun ajan.

Lue tarjouksesta lisää täältä!

Arkisto

Tule näytteilleasettajaksi Valtakunnallisille Ravitsemuspäiville syystarjoushintaan!

Marraskuussa järjestettävien Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien näytteilleasettajaksi pääsee nyt entistä edullisemmin! Avasimme syystarjouksen Venezuela-tilan näyttelypaikoista tänään. Paikat ovat varattavissa superedulliseen tarjoushintaan rajatun ajan. Lue tarjouksesta lisää täältä!

VRN julkaisi 31.8. toimenpidekannanoton ravitsemusterveyden edistämisestä

Ravitsemusterveyden edistämisen vaikuttavuutta parannetaan seuraavilla toimenpiteillä: Toiminta kohdistuu kaikkiin ikä- ja väestöryhmiin ja erityisen tuen tarpeessa olevat ihmiset on huomioitu. Toiminnan rakenteista ja käytännöistä on sovittu. Toiminnan suunnittelussa hyvinvointialueilla käytetään elintapaohjauksen tarkistuslistaa. Ravitsemusterveyden edistämisessä käytetään näyttöön perustuvia menetelmiä ja toimintamalleja ja tarjottujen aterioiden ravitsemuslaatu perustuu suosituksiin. Ravitsemusterveyden edistämistyötä tuetaan suunnitelmallisella… Read more »

Uusittu painos Ruokailu lihavuusleikkauksen jälkeen -esitteestä!

Tutustu verkkokaupassamme uusittuun Ruokailu lihavuusleikkauksen jälkeen -esitteeseen!   Esitteessä annetaan ohjeita mm. sopivista ruoka- ja juomavalinnoista ja ateriarytmistä sekä riittävästä proteiinin saannista.   Esitteen löydät verkkokaupastamme täältä.

Onko jakamasi ruokavaliolehtinen ajan tasalla?

Voit tarkistaa jakamasi ruokavaliolehtisen painoksen ajantasaisuuden Pätevät painokset -taulukosta, jossa on esitetty julkaisemamme ruokavaliolehtiset, niiden uusimman painoksen painosvuosi sekä mikä uusimmassa painoksessa on muuttunut verrattuna aiempiin painoksiin. Listan voit käydä lataamassa PDF-muodossa täältä: Pätevät painokset -taulukko (avautuu uuteen välilehteen) Taulukko löytyy myös verkkokaupastamme, ruokavaliolehtisten pääsivulta. 

Oikeanlainen ravitsemus tuo kustannussäästöjä

Hallitusneuvottelut saatiin päätöksen viime viikolla. Uudessa hallitusohjelmassa todetaan: ”Ennaltaehkäisevällä työllä voidaan edistää ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä sekä hillitä sosiaali- ja terveyspalveluiden kustannusten kasvua pitkäjänteisesti”. Vahvan ja yhteneväisen tutkimusnäytön perusteella tiedetään, että vähentämällä riskitekijöitä voidaan vaikuttaa kansansairauksien syntyyn.  Kansansairauksissa ennaltaehkäisy on avainasemassa, sillä kansansairaudet aiheuttavat sekä inhimillisiä että taloudellisia kustannuksia.… Read more »