Katja Hätönen on nimitetty Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi

Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen toiminnanjohtajaksi on nimitetty ETT Katja Hätönen, joka aloittaa tehtävässään 1.10.2022.

Katja Hätönen on aiemmin työurallaan työskennellyt tutkijana ravitsemusyksikössä ja diabeteksen ehkäisyn yksikössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella, projektisuunnittelijana elintarvike- ja ravitsemustieteiden osastolla Helsingin yliopistossa ja ravitsemustieteen yliopisto-opettajana Helsingin yliopiston avoimessa yliopistossa.

Katja Hätösen yhteystiedot päivitetään verkkosivuillemme myöhemmin. Lisätietoja: rty@rty.fi.

Arkisto

Nimitysuutinen: RTY:n uusi toiminnanjohtaja

Katja Hätönen on nimitetty Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen toiminnanjohtajaksi on nimitetty ETT Katja Hätönen, joka aloittaa tehtävässään 1.10.2022. Katja Hätönen on aiemmin työurallaan työskennellyt tutkijana ravitsemusyksikössä ja diabeteksen ehkäisyn yksikössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella, projektisuunnittelijana elintarvike- ja ravitsemustieteiden osastolla Helsingin yliopistossa ja ravitsemustieteen yliopisto-opettajana Helsingin yliopiston avoimessa yliopistossa.… Read more »

Voita maksuton pääsy Valtakunnallisille Ravitsemuspäiville!

Tänä vuonna on Ravitsemuspäivien juhlavuosi, sillä yhdistyksemme järjestää Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät jo 30. kerran!                                                   Olemme kokoamassa joulukuussa ilmestyvään jäsenlehteemme, Ravitsemusasiantuntijaan, katsausta menneiden vuosien Ravitsemuspäivistä ja jäsentemme muistoista päiviin liittyen. Tässä tarvitsisimme apua jäseniltämme! Jos olet osallistunut aiempina vuosina Ravitsemuspäiville, niin kuulisimme mielellämme muistojasi päivistä. Voit kertoa meille esimerkiksi, mikä… Read more »

Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien early bird -hinnat voimassa syyskuun loppuun

Tänä vuonna on Ravitsemuspäivien juhlavuosi, sillä yhdistyksemme järjestää Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät jo 30. kerran!   Juhlavuoden Ravitsemuspäiville voi ilmoittautua mukaan 30.9.22 mennessä edullisilla early bird -hinnoilla, jotka ehtii vielä hyvin hyödyntää. Lisäksi, RTY:n varsinaisille, seniori- ja opiskelijajäsenille on kaikille tarjolla omat huokeammat jäsenetuhintaluokat. Ilmoittaudu mukaan päiville sivuillamme.   Tervetuloa Ravitsemuspäiville!

RTY:n toimiston kesätauko heinäkuussa

Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen toimisto on kesätauolla 2.7.–24.7.2022. Huomioithan verkkokaupan ja muihin tilauksiin liittyen, että toimitamme meille 1.7. klo 15.00 mennessä tulleet tilaukset ennen kesätaukoa, ja toimitukset alkavat taas kesätauon jälkeen 25.7. Kiireellisissä asioissa saat meihin nopeimmin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen rty@rty.fi. RTY:n toimiston väki toivottaa aurinkoista kesää!

Haemme RTY:lle uutta toiminnanjohtajaa

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry hakee uutta toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen pitkäaikaisen toiminnanjohtajan siirryttyä toisiin työtehtäviin.  Tutustu hakuilmoitukseen täältä (PDF-tiedosto, avautuu uuteen ikkunaan).