Esplanadin puisto kesällä 2019


RTY:n toimiston väki toivottaa

aurinkoista kesää!

Toimistomme on suljettu lomien vuoksi lähes koko heinäkuun.
Kiireellisissä asioissa saat meihin nopeimmin yhteyttä
lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen rty@rty.fi.

Arkisto

Huilaamme heinäkuussa

RTY:n toimiston väki toivottaa aurinkoista kesää! Toimistomme on suljettu lomien vuoksi lähes koko heinäkuun. Kiireellisissä asioissa saat meihin nopeimmin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen rty@rty.fi.

Ravitsemusterapeutteja saatava vihdoin riittävästi terveyspalveluihin

  RTY:N JA AGRONOMILIITON YHTEISTIEDOTE 21.5.2019: Ravitsemusterapeutteja saatava vihdoin riittävästi terveyspalveluihin Viisi potilasjärjestöä uutisoi 20.5.2019 teettämänsä tutkimuksen tuloksia: pitkäaikaissairaat saavat huonosti ravitsemusterapiapalveluita. Näin siitä huolimatta, että muun muassa keliakian, munuaissairauksien ja allergisten lasten Käypä hoito -suosituksissa mainitaan ravitsemusterapeutin suunnittelema ruokavalio. Yli 70 % ravitsemusohjausta vaille jääneistä kokee tarvitsevansa sitä. ”Tutkimuksen… Read more »

Ehdota Ravitsemustekoa 2019!

Ravitsemusteon valinnalla nostetaan esille teko tai työ, jolla merkittävästi edistetään / on edistetty hyvää ravitsemusta, ravitsemushoitoa tai ravitsemusasiantuntijoiden tunnettuutta. Ravitsemusteon takana voi olla yksittäinen henkilö, yhteisö, yritys tai tutkimus- ja kehittämishanke.  Teon tai työn ei tarvitse olla palkitsemisvuodelta, vaan sen juuret voivat juontaa ajallisesti kauemmaksi. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen toukokuun loppuun… Read more »

Ravitsemuspäivien ohjelma on julkistettu

27. Valtakunnallisten Ravitsemuspäivät 8.-9.10.2019 KUN RAVITSEMUSSUOSITUKSET EIVÄT RIITÄ Tutustu ohjelmaan! Ilmoittautuminen avataan viikolla 16. Voit katsoa osallistumishinnat verkkosivuiltamme.

Kuntaliiton NIKO-ryhmään haussa uusi ravitsemusterapeuttijäsen

Taustaa THL vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon operatiivisesta ohjauksesta ja ylläpitää kansallista koodistopalvelua. Kansalliseen käyttöön hyväksytyt koodistot, luokitukset ja nimikkeistöt jaellaan asiakastietojärjestelmissä edelleen käytettäväksi koodistopalvelimen kautta. Kuntaliitto on tärkeä THL:n koodistopalvelun yhteistyökumppani ja toimii päävastuullisena tahona mm. kuntoutus- ja erityistyöntekijöiden nimikkeistöjen ylläpidossa. Kuntaliitossa kehitetty, ja yhteistyössä RTY:n kanssa ylläpidetty Ravitsemusterapianimikkeistö… Read more »