RTY:n LETKURAVITSEMUSPÄIVÄ 25.3.2019

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Huomaa varsinaisten ja henkilökannattajajäsenten porrastettu osallistumishinta!
Mitä enemmän osallistujia, sen edullisempi hinta.

Koulutuksen toteutumisen ratkaisee ilmoittautuneiden määrä 8.3.2019.

Tätä koulutusta on toivottu vuosia! Tartu tilaisuuteen. Tarjolla on moinipuolinen kokonaisuus ja käytännön osaamista.

Arkisto

Nyt voi ilmoittautua RTY:n LETKURAVITSEMUSpäivään!

  RTY:n LETKURAVITSEMUSPÄIVÄ 25.3.2019 Ilmoittautuminen ja lisätietoja Huomaa varsinaisten ja henkilökannattajajäsenten porrastettu osallistumishinta! Mitä enemmän osallistujia, sen edullisempi hinta. Koulutuksen toteutumisen ratkaisee ilmoittautuneiden määrä 8.3.2019. Tätä koulutusta on toivottu vuosia! Tartu tilaisuuteen. Tarjolla on moinipuolinen kokonaisuus ja käytännön osaamista.

Joulun aika 2018

Joulukuussa 2018 toimistomme on suljettu pe 7.12. jouluviikon 24.-28.12. Toivotamme kaikille rauhaisaa Itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta! RTY:n toimiston väki

Pro Nutritio et Dieta -stipendit 2019 haettavissa marraskuun loppuun mennessä

RTY:n hallitus myöntää stipendejä (yhteensä 1000 €) varsinaisille ja henkilökannattajajäsenille. Stipendiä haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Sähköpostilla osoitteeseen rty(at)rty.fi lähetettävän hakemuksen lähetysajankohdan on oltava viimeistään 30.11. Stipendiä voi hakea täydennys- tai jatkokoulutukseen, opinto- tai kongressimatkaan tai tutkimustyöhön.  RTY:n verkkosivujen, www.rty.fi,  jäsenosion Stipendit-kohdassa on nähtävissä tänä vuonna myönnetyt stipendit käyttökohteineen. Samasta kohdasta on… Read more »

Ravitsemusteko 2018: kestomerkittävä Sydänmerkki-järjestelmä

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry on valinnut Ravitsemusteoksi 2018 kestomerkittävän Sydänmerkki-järjestelmän. Valinta julkistettiin Valtakunnallisilla Ravitsemuspäivillä 1.10. Sydänmerkki-järjestelmä käynnistyi jo vuonna 2000. Se on ainoa Suomessa käytössä oleva symboli, joka kertoo ruuan ravitsemuslaadusta. Sydänmerkkiä voidaan käyttää terveellisempien elintarvikkeiden tai ravintolaruuan merkitsemisessä. Sydänmerkki on noussut uudelleen erittäin ajankohtaiseksi ja käytännölliseksi kriteeristöksi Suomessa käynnistetyn Ravitsemussitoumus-toimintamallin… Read more »

Haettavissa tutkimusapurahoja suoliston mikrobiotaan liittyen

Biocodexin tiedote 14.9.2018 mahdollisuudesta tutkimusapurahaan Biocodex Microbiota Foundationilla on tarjolla kansainvälinen ja kansallinen apuraha, joiden hakuaika on parhaillaan meneillään.Apurahat on tarkoitettu ihmisen suoliston mikrobiotan ja siihen liittyvien sairauksien tutkimuksen edistämiseen. Nordic-tason apurahan hakuaika päättyy 13.1.2019 ja kansainvälisen apurahan jo marraskuun lopussa 2018. Lisätietoja: Biocodex Microbiota Foundation (BMF) Nordic grant (set… Read more »