RTY:n toimisto on suljettuna 1. –31.7.2024.

Myös verkkokaupan toimituksissa on kesätauko heinäkuussa. Huomioithan verkkokaupan ja muihin tilauksiin liittyen, että toimitamme meille 28.6.2024 klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset vielä ennen kesätaukoa, ja tämän jälkeen tulleet tilaukset toimitetaan elokuun alussa.

Kiireellisissä asioissa saat meihin nopeimmin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen rty@rty.fi.

Aurinkoista kesää!

Arkisto

RTY:n toimisto on kiinni heinäkuussa

RTY:n toimisto on suljettuna 1. –31.7.2024. Myös verkkokaupan toimituksissa on kesätauko heinäkuussa. Huomioithan verkkokaupan ja muihin tilauksiin liittyen, että toimitamme meille 28.6.2024 klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset vielä ennen kesätaukoa, ja tämän jälkeen tulleet tilaukset toimitetaan elokuun alussa. Kiireellisissä asioissa saat meihin nopeimmin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen rty@rty.fi. Aurinkoista kesää!

Raudanpuuteanemian ruokavaliohoito -lehtisestä uusi painos!

Suositusta Raudanpuuteanemian ruokavaliohoito -lehtisestä on nyt saatavilla uudistettu painos verkkokaupassamme. Uudessa painoksessa on käsikirjoittajana toiminut TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Virpi Salminen. Sivuja lehtisessä on 8. Lehtisen voit tilata verkkokaupastamme täältä.

Ravitsemusasiantuntijan-lehden irtonumeroita tilattavissa verkkokaupasta

Onko sinulta jäänyt lukematta joku Ravitsemusasiantuntija-lehden aiempi numero tai sitä ei enää löydy sinulta? Nyt voit tilata lehden irtonumeroita suoraan verkkokaupastamme! Olemme lisänneet Ravitsemusasiantuntija-lehden aiemmin ilmestyneitä numeroita myyntiin verkkokauppaamme. Tällä hetkellä myynnissä ovat numerot 1/24, 2/23 ja 1/23, mutta myytävien irtonumeroiden valikoima tulee täydentymään muilla 2020-luvun aikana ilmestyneillä numeroilla myöhemmin. … Read more »

Kevätkoulutuspäivän 17.5. ilmoittautuminen on alkanut

Yhdistyksen kevätkoulutuspäivä järjestetään perjantaina 17.5.2024 klo 8.30–14.15 hybriditilaisuutena. Paikan päälle voi tulla kuuntelemaan luentoja osoitteeseen Oltermannintie 8, 2.krs, Helsinki. Tervetuloa! Koulutus on RTY:n jäsenille maksuton jäsenetu. Koulutuksen hinta ei-jäsenille 199 € (sis. alv. 24 %). Lounas on omakustanteinen. Päivästä tehdään tallenne jälkikäteen katsottavaksi. Kevätkoulutuspäivä ohjelma 8.30–8.50 Ilmoittautuminen paikan päälle tuleville… Read more »

Toimistomme on muuttanut!

Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Huomaathan, että käynti- ja postiosoitteemme on 28.2.2024 alkaen: Oltermannintie 8, 00620 Helsinki Muut yhteystietomme (puhelin, sähköpostiosoitteet) säilyvät samoina.