27. Valtakunnallisten Ravitsemuspäivät 8.-9.10.2019

KUN RAVITSEMUSSUOSITUKSET EIVÄT RIITÄ

Tutustu ohjelmaan!

Ilmoittautuminen avataan viikolla 16.
Voit katsoa osallistumishinnat verkkosivuiltamme.

Arkisto

Ravitsemuspäivien ohjelma on julkistettu

27. Valtakunnallisten Ravitsemuspäivät 8.-9.10.2019 KUN RAVITSEMUSSUOSITUKSET EIVÄT RIITÄ Tutustu ohjelmaan! Ilmoittautuminen avataan viikolla 16. Voit katsoa osallistumishinnat verkkosivuiltamme.

Kuntaliiton NIKO-ryhmään haussa uusi ravitsemusterapeuttijäsen

Taustaa THL vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon operatiivisesta ohjauksesta ja ylläpitää kansallista koodistopalvelua. Kansalliseen käyttöön hyväksytyt koodistot, luokitukset ja nimikkeistöt jaellaan asiakastietojärjestelmissä edelleen käytettäväksi koodistopalvelimen kautta. Kuntaliitto on tärkeä THL:n koodistopalvelun yhteistyökumppani ja toimii päävastuullisena tahona mm. kuntoutus- ja erityistyöntekijöiden nimikkeistöjen ylläpidossa. Kuntaliitossa kehitetty, ja yhteistyössä RTY:n kanssa ylläpidetty Ravitsemusterapianimikkeistö… Read more »

Nyt voi ilmoittautua RTY:n LETKURAVITSEMUSpäivään!

  RTY:n LETKURAVITSEMUSPÄIVÄ 25.3.2019 Ilmoittautuminen ja lisätietoja Huomaa varsinaisten ja henkilökannattajajäsenten porrastettu osallistumishinta! Mitä enemmän osallistujia, sen edullisempi hinta. Koulutuksen toteutumisen ratkaisee ilmoittautuneiden määrä 8.3.2019. Tätä koulutusta on toivottu vuosia! Tartu tilaisuuteen. Tarjolla on moinipuolinen kokonaisuus ja käytännön osaamista.

Joulun aika 2018

Joulukuussa 2018 toimistomme on suljettu pe 7.12. jouluviikon 24.-28.12. Toivotamme kaikille rauhaisaa Itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta! RTY:n toimiston väki

Pro Nutritio et Dieta -stipendit 2019 haettavissa marraskuun loppuun mennessä

RTY:n hallitus myöntää stipendejä (yhteensä 1000 €) varsinaisille ja henkilökannattajajäsenille. Stipendiä haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Sähköpostilla osoitteeseen rty(at)rty.fi lähetettävän hakemuksen lähetysajankohdan on oltava viimeistään 30.11. Stipendiä voi hakea täydennys- tai jatkokoulutukseen, opinto- tai kongressimatkaan tai tutkimustyöhön.  RTY:n verkkosivujen, www.rty.fi,  jäsenosion Stipendit-kohdassa on nähtävissä tänä vuonna myönnetyt stipendit käyttökohteineen. Samasta kohdasta on… Read more »