Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Huomaathan, että käynti- ja postiosoitteemme on 28.2.2024 alkaen:

Oltermannintie 8, 00620 Helsinki

Muut yhteystietomme (puhelin, sähköpostiosoitteet) säilyvät samoina. 

Arkisto

Toimistomme on muuttanut!

Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Huomaathan, että käynti- ja postiosoitteemme on 28.2.2024 alkaen: Oltermannintie 8, 00620 Helsinki Muut yhteystietomme (puhelin, sähköpostiosoitteet) säilyvät samoina. 

Uudistettu painos leikki-ikäisten ruokavaliolehtisestä saatavilla

Leikki-ikäisten ruokavalio-ohjelehtisestä on valmistunut uusi painos, joka on nyt saatavilla verkkokaupastamme. Uuden painoksen myötä lehtinen on saanut päivitetyn nimen ”Yhdessä oppien – leikki-ikäiset ja ruoka”. Myös lehtisen tekstit on kauttaaltaan päivitetty ja ajantasaistettu vastaamaan ravitsemussuosituksia. Lehtisen päivittäisiä ruokavalintoja koskeviin esimerkkeihin sekä välipala- ja ruokaohjeisiin on lisätty tietoa soveltuvista kasvipohjaisista vaihtoehdoista. … Read more »

Muutoksia yhteystietoihimme 1.1.2024 alkaen

Luovumme yhdistyksen kiinteästä puhelinliittymästä vuoden lopussa. Jatkossa tavoitat RTY:n toimiston työntekijät matkapuhelimistamme tai sähköpostitse.  Kaikki ajantasaiset yhteystietomme löytyvät täältä. 

Ruotsinkielisten ruokavaliolehtisten myynti päättyy vuoden lopussa

Ruokavaliolehtisten valikoimiimme kuuluu viisi ruotsinkielistä ruokavaliolehtistä. Ruotsinkielisten lehtisten sisältö on arvioitu syksyn aikana, ja niiden sisällössä on arvioinnin pohjalta jonkin verran päivitystarpeita. Samalla on ruotsinkielisten lehtisten kysyntä ollut vähäistä, ja muutamaa lehtisistä on viime vuosina myyty vain muutamia kymmeniä kappaleita vuodessa. Vähäisten myyntimäärien ja päivitystyön vaatiman merkittävän resurssipanostuksen johdosta on… Read more »

Ruokavalioindeksi – digitaalinen työkalu ruokavalion laadun mittaamiseen

Kehitteillä on digitaalinen työkalu, jolla voi mitata oman ruokavalionsa laatua sekä saada yksilöllistä palautetta ja vinkkejä, miten omaa syömistään voi parantaa. Haastateltavina ovat Marjukka Kolehmainen ja Henna Lehikoinen. Keitä olette? Marjukka Kolehmainen työskentelee Itä-Suomen yliopistossa kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikössä ravitsemustieteen professorina erikoisalanaan elintarvikkeisiin ja terveyteen liittyvä tutkimus. Hän on… Read more »