Ravitsemusasiantuntija-lehti 3/2015 pohtii asiantuntijuutta

Ravitsemusasiantuntija-lehden 3/2015 teemana on asiantuntijuus

Teemakirjoitukset:
Akavan asiantuntija Ida Mielityinen: Asiantuntijan kehittymisen edellytyksissä on vielä paljon parannettavaa
Suomen tiedetoimittajain liiton pääsihteeri, FT, viestinnäntutkija Ulla Järvi: Asiantuntija ja monikasvoinen julkisuus
Helsingin yliopiston yliopistonlehtori Riitta Freese: Ravitsemusasiantuntija työelämässä -kurssi Helsingin yliopistossaKYSin kliinisen ravitsemuksen yksikön laillistetut ravitsemusterapeutit, FT Jaana Torpström ja FT Anne Antikainen: KYSin verkkokoulutus: Ravitsemushoito – osa potilaan kokonaisvaltaista hoitoa
Maa- ja metsätalousministeriön tiedottaja Saara Pietilä: Ravitsemuksella luodaan hyvinvointia – mutta mihin ravitsemuspäätökset perustuvat?
RTY:n toiminnanjohtaja Leena Rechardt: Monialaisen ravitsemusasiantuntijuuden taustanojana RTY:n ammattieettiset periaatteet

Myös nämä kaksi juttua ovat herättäneet paljon kiinnostusta:
Kaija Rautavirta ja Kirsti Parkkinen: Suomalaisen ruokaympyrän 55 vuotta
Annika Mäyrä ja Eveliina Munukka: Tasapainoinen suolistomikrobisto on väylä terveyteen

Tilaa lehti vuodeksi 2016!