RTY:n uusi hallitus on valittu vuosikokouksessa 17.5.2024

Ravitsemusterapeuttinen yhdistyksen (RTY) uusi opiskelijajäsen Iida-Sofia Nissinen valittiin 17.5.2024 vuosikokouksessa osaksi RTY:n hallitusta. Tulevana toimikautena opiskelijajäsen tulee Retikka ry:stä (Itä-Suomen yliopiston ravitsemustieteen opiskelijoiden ainejärjestö).

RTY:n hallituksen kokoonpano pysyi muiden henkilöiden osalta samana Tarja Kaipainen (puheenjohtaja), Virpi Kemi (varapuheenjohtaja), Heli Bollström, Kirsi Englund, Henna Lehikoinen ja Mervi Lehmusaho.

Vuosikokouksessa 17.5.2024 määriteltiin uudet jäsenmaksut vuodelle 2025, ja uusi opiskelijajäsenhinta on 10 €/vuosi. Kuluvan kalenterivuoden jäsenmaksua (30 €) ei veloiteta uusilta opiskelijajäseniltä, jotka hyväksytään jäseniksi jossakin elo-joulukuussa pidetyssä hallituksen kokouksessa.

Toivomme, että tämä kannustaa yhä useampaa alan opiskelijaa liittymään jäseneksi!

Opiskelijajäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut ja -palvelut:
Ravitsemusasiantuntija-lehti kaksi kertaa vuodessa
Maksuton kevätkoulutuspäivä (paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä)
Sähköiset jäsenviestit, joissa kerrotaan yhdistyksen ja ravitsemusalan ajankohtaisasioista
Tapahtumakutsuja, tiedotteita ja muuta postia yrityskannattajajäseniltämme ja muilta yhteistyökumppaneiltamme
Edullisempi hinta Valtakunnallisille Ravitsemuspäiville
Edullisempi hinta muille RTY:n järjestämille koulutuspäiville
Toimiston neuvontapalvelut alaan liittyvissä kysymyksissä
Voit liittyä mukaan jaostotoimintaan, joka mahdollistaa verkostoitumisen opintojen aikana sekä osallistumisen jaostojen toimintaan, kuten koulutuksiin.

Uusi opiskelijajäsen Iida-Sofia osallistui ensimmäiseen RTY:n hallituksen kokoukseen (4/2024) tiistaina 11.6. Kokouksessa käsiteltiin mm. Ravitsemustekoa 2024 ja tulevia RTY-päiviä sekä webinaareja. Varapuheenjohtajaksi valittiin Virpi Kemi.

Terveiset uudelta opiskelijajäseneltä:
”Hei kaikki yhdistyksen jäsenet ja erityisesti opiskelijajäsenet!

Olen Iida-Sofia, 5.vuoden ravitsemustieteiden maisteriopiskelija Kuopiosta. On suuri kunnia päästä mukaan RTY:n hallitukseen. Hallituksessa on mukana huikea porukka, josta ei ammattitaitoa eikä ideoita puutu. On ilo olla osa tätä porukkaa ja päästä tuomaan opiskelijoiden ajatuksia sekä ideoita osaksi yhdistyksen toimintaa sekä edistää yhdistyksen ja opiskelijoiden yhteistyötä.

Yhdistystoiminta on minulle tuttua Retikka ry:n puheenjohtajana vuonna 2022 toimimisen myötä. Odotan innolla tulevaa toimikautta ja toivon, että pystymme hallituksen kanssa yhdessä yhä paremmin edistämään ammattikuntamme asioita ja vastaamaan jäsenten tarpeisiin mm. koulutusten osalta. Tärkein tehtäväni on tietenkin tuoda opiskelijajäsenten ajatuksia ja toiveita kuuluviin sekä olla luomassa yhteistyötä yhdistyksen ja opiskelijajäsenten välillä.

Toivotan oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille jäsenille!”

Kesäterveisin, Iida-Sofia

Kuvat: Iida-Sofia Nissinen, kuvia ravitsemustieteen opinnoista