Voita maksuton pääsy Valtakunnallisille Ravitsemuspäiville!

Tänä vuonna on Ravitsemuspäivien juhlavuosi, sillä yhdistyksemme järjestää Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät jo 30. kerran!                                                  

Olemme kokoamassa joulukuussa ilmestyvään jäsenlehteemme, Ravitsemusasiantuntijaan, katsausta menneiden vuosien Ravitsemuspäivistä ja jäsentemme muistoista päiviin liittyen. Tässä tarvitsisimme apua jäseniltämme! Jos olet osallistunut aiempina vuosina Ravitsemuspäiville, niin kuulisimme mielellämme muistojasi päivistä.

Voit kertoa meille esimerkiksi, mikä luento, luennoitsija tai muu kohtaaminen päiviltä on jäänyt erityisesti mieleen, tai vaikka sattumuksia päivistä, jotka ovat jääneet muistoihin. Samoin aiempiin päiviin liittyvä kuvamateriaali on tervetullutta!                 

Lähetä muistelusi meille 10.10. mennessä

Jos haluat osallistua jutun tekoon, niin lähetä meille muistelusi osoitteeseen dieettimedia@rty.fi maanantaihin 10.10.22 mennessä! Myös kuvamateriaalin voit lähettää samaan sähköpostiin tai kirjepostina toimistomme osoitteeseen. Muistosi voidaan julkaista toiveesi mukaan joko nimellä tai nimimerkillä.                       

Arvomme osallistujien kesken maksuttoman osallistumisen Ravitsemuspäiville

Osallistumalla jutun tekoon voit voittaa myös maksuttoman osallistumisen tämän vuoden päiville! Arvomme 15.10.22 kaikkien muistelunsa meille lähettäneiden kesken yhden maksuttoman osallistumisen päiville 7.-8.11.22.                   

Muutama asia kilpailusta

  • Lähettämiäsi muisteluita voidaan käyttää ilman tunnistetietoja myös RTY:n muussa viestinnässä.
  • Jos voitat kilpailussa maksuttoman osallistumisen ja olet jo ehtinyt ilmoittautua tämän vuoden Ravitsemuspäiville, perumme veloituksetta aiemman ilmoittautumisen.
  • Palautamme meille lähetetyt kuvamateriaalit, jos niissä on palautusosoite mukana.
  • Huomioithan kuvia lähettäessä, että jos kuvissa esiintyy tunnistettavia henkilöitä, julkaisemme kuvia vain ko. henkilöiden suostumuksella ja nimet mainiten.