Paino hallintaan

Hinta:1,80

Varasto loppu

Kuvaus

Pysyviin painonhallintatuloksiin pääsemiseksi tarvitaan sekä psykologista otetta että tietoa ravinnosta. Uusimme painonhallintalehtisemme sisällön täysin keväällä 2015, jotta se vastaisi viimeisintä tutkimustietoa. Vuoden 2017 painos on muuttamaton uusintapainos.

Lehtinen auttaa tunnistamaan syömiseen vaikuttavia tekijöitä ja tarjoaa konkreettisia keinoja syömisen hallintaan. Oppaassa puhutaan myös ruoasta, kuten ateriarytmistä, annoskoosta ja hyvistä valinnoista. Esimerkki päivän aterioista konkretisoi neuvoja.

Teksti: laillistetut ravitsemusterapeutit Terhi Jokelainen (ETM, KM) ja Anna-Maria Teerimaa (FT)

Sivuja 12.
2017

TULOSTETTAVISSA NEUVONNAN TUEKSI:

HYÖTYKORTTI
Elintapojen muutosta harkitsevan kannattaa listata tärkeimmät pysyvän laihtumisen tuomat edut. Siinä apuna on kirjoittajien laatima hyötykortti, joka on tulostettavissa verkkokaupan sivulta.

MITÄ SANOT ITSELLESI -AJATUSBONGAUS
Syömisen hallintaa estäviä ajatuksia voi oppia käsittelemään. Tunnistatko ajatusbongaus-listan mietelmiä omassa ajattelussasi? Kannattaako niitä kuunnella?

Ruotsinnosta uudistetusta lehtisestä ei ole saatavilla, mutta jotain sentään painonhallinnasta ruotsiksikin katso Håll vikten – ät förståndigt, håll vikten.