Myymme kaikki loput
Maahanmuuttajan ruokavaliot ja ravitsemus -kirjat

hintaan 15 €/ kpl + toimituskulut.

Lisätietoja ja tilaukset: täältä (linkki verkkokaupan sivulle)

Arkisto

Maahanmuuttajien ruokavaliot ja ravitsemus -kirja LOPPUUNMYYNNISSÄ

Myymme kaikki loput Maahanmuuttajan ruokavaliot ja ravitsemus -kirjat hintaan 15 €/ kpl + toimituskulut. Lisätietoja ja tilaukset: täältä (linkki verkkokaupan sivulle)

Joulutervehdys

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille RTY:n jäsenille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille: Rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2018! RTY:n toimiston väki: Leena, Riitta ja Taina

Sote-uudistukseen liittyvä RTY:n ravitsemuskannanotto julkaistu 20.12.2017

Julkinen kannanotto 20.12.2017                       Vaikuttavaa ravitsemushoitoa riittävillä ravitsemusterapiaresursseilla Kuntalaisten hyvä ravitsemus voidaan turvata hyödyntämällä osaavaa työvoimaa, koulutettuja ravitsemus-asiantuntijoita. Laillistetut ravitsemusterapeutit ovat terveydenhuollon ainoa ammattiryhmä, jolla on ravitsemushoitoon ja -terapiaan erikoistunut koulutus ja osaaminen. Heillä on tärkeä rooli, jotta Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kannanotossa ”Ravitsemuksella rakennetaan hyvinvointia ja elinvoimaa kuntiin ja maakuntiin” (12.12.2017)… Read more »

Ilmoittautuminen 25.1.2018 haavakoulutukseen

RUOKA OSANA HAAVAN JA PALOVAMMAN HOITOA torstaina 25.1.2018 Allergiatalolla, Helsingissä Jäsenten toiveesta haavakoulutuksemme uusitaan paranneltuna versiona. Eri haavojen sijasta tutustumme syvällisesti haavan paranemisprosessiin. Ohjelma painottuu haavojen käytännön hoitoon ja erilaisiin hoitoratkaisuihin mm. kotioloissa. Uutta on palovammojen hoidosta kertova luento, jonka pitää Jorvin sairaalan palovammayksikön ravitsemusterapeutti Salla Juselius. Ohjelma on laadittu… Read more »

Ravitsemusteko 2017

Eroon turhista ruokarajoituksista – Porvoon malli Ravitsemusterapeuttien yhdistys on valinnut Ravitsemusteoksi 2017 Porvoossa kehitetyn toimintamallin, jolla karsitaan aiheettomia ruokarajoituksia. Toimintamallin palkitsemisperusteita olivat sen siirrettävyys, kansanterveydellinen merkitys ja mallin tuomat kustannussäästöt. Valinta julkistettiin Valtakunnallisilla Ravitsemuspäivillä 5.10. Helsingissä. Toimintamallin kehittäminen alkoi vuonna 2002, kun Porvoon kaupungin ruokapalvelu oli ruuhkautunut päiväkodeista ja kouluista… Read more »