Tyypin 2 diabetes ja ruoka -lehtisestä uudistettu painos

Tyypin 2 diabetes ja ruoka

Tyypin 2 diabetes johtaa sepelvaltimotautiin ja lisää aivohalvauksen vaaraa. Keskivartalolihavuutta, kohonneita veren sokeri- ja rasva-arvoja sekä verenpainetta hoitamalla tapahtumien kulkuun voidaan kuitenkin puuttua. Uudistettu ruokavaliolehtisemme ”Tyypin 2 diabetes ja ruoka” sisältää neuvoja omahoitoon.

Se kertoo, miten syömällä kaikkia edellä mainittuja riskitekijöitä voi vähentää. Siinä on myös esimerkki päivän aterioista, taulukko, jonka avulla voi vertailla ruokien energiamääriä, painonseurantataulukko sekä vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, kuten tarvitseeko tyypin 2 diabeetikko välipaloja. Takasivulla on tilaa yksilöidyille ohjeille, joita haluat neuvonnassasi korostaa, tai asioille, joista olette yhdessä sopineet.

12 sivua
Hinta: 1,50 €/kpl (sis. alv 24 %)
Minimitilausmäärä 10 kpl tai osana teemapakettia.

TILAUKSET VERKKOKAUPASTAMME milloin vain. Toimitusaika on yleensä 1 viikko.

Toimituskuluihin muutoksia maaliskuun alusta alkaen

Toimitus- ja laskutuskulumme perustuvat tilauksen arvoon. Muutokset astuvat voimaan 1.3.2015 lähtien:

Tilauksen arvo

Toimitus- ja laskutuskulut

enintään 15 €

7 €

15,05 – 75,00 €

12 €

75,05 – 300,00 €

21 €

300,05 – 1 000,00 €

28 €

yli 1 000,00 €

44 €

Arkisto

Tyypin 2 diabetes ja ruoka -lehtisestä uudistettu painos

Tyypin 2 diabetes ja ruoka -lehtisestä uudistettu painos Tyypin 2 diabetes johtaa sepelvaltimotautiin ja lisää aivohalvauksen vaaraa. Keskivartalolihavuutta, kohonneita veren sokeri- ja rasva-arvoja sekä verenpainetta hoitamalla tapahtumien kulkuun voidaan kuitenkin puuttua. Uudistettu ruokavaliolehtisemme ”Tyypin 2 diabetes ja ruoka” sisältää neuvoja omahoitoon. Se kertoo, miten syömällä kaikkia edellä mainittuja riskitekijöitä voi… Read more »

RTY:n ruokavaliolehtisiä päivitetään parin vuoden välein

RTY:n ruokavaliolehtisiä päivitetään noin kahden vuoden välein. Näin ne pysyvät ajan tasalla, jos elintarvikevalikoima ja hoitokäytännöt muuttuvat. Informoimme muutoksista näissä kirjeissämme sekä verkkokaupan tuotekuvauksissa. Sisältömuutosten lisäksi taittoa usein hiotaan, jotta tieto olisi tarjolla aiempaa selkeämmin. VINKKI: Kun tilaat, tilaa korkeintaan kahden vuoden tarpeeseen. Sitten on tarjolla tuore tuote, ja neuvontamateriaalivarastosi… Read more »

Mahalaukun leikkauspotilaille uusi iloisempi ruokavaliolehtinen

Mahalaukun leikkauksessa poistetaan maha kokonaan tai osittain esimerkiksi syövän vuoksi. Ruokailu pitää miettiä uudelta pohjalta. Sopiva ruokavalio auttaa toipumaan leikkauksesta ja lisää elämänlaatua. Ruokavalio mahalaukun leikkauksen jälkeen, 2014 Teksti: Meeri Engren, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Ruokailuun tarvitaan uudet kuviot, koska maha on entistä pienempi ja koska leikkaus muuttaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Lehtisessä… Read more »

Pro Nutritio et Dieta -stipendit 2015 haettavissa

Pro Nutritio et Dieta -stipendit 2015 haettavissa RTY:n varsinaiset ja henkilökannattajajäsenet voivat hakea Pro Nutritio et Dieta -stipendejä. Hakuaika päättyy 30.11. Lue lisää

Kohti syömisen hallintaa – ohje syömishäiriöiden hoitoon

Valikoimamme on kasvanut uutuuslehtisellä. Sen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla normaali syöminen ja syömisen rytmi ovat hukassa. Kohti syömisen hallintaa -ruokavaliolehtinen neuvoo, miten löytyy tie pois syömishäiriön noidankehästä. Siinä puhutaan biologisesta normaalipainosta, täsmäsyömisestä, syömishäiriöihin liittyvistä luusto-ongelmista ja vatsavaivoista sekä annetaan malli hyvästä ruokapäivästä. Kohti syömisen hallintaa – ohje syömishäiriöiden hoitoon Kun… Read more »