Tyypin 2 diabetes ja ruoka -lehtisestä uudistettu painosTyypin 2 diabetes johtaa sepelvaltimotautiin ja lisää aivohalvauksen vaaraa. Keskivartalolihavuutta, kohonneita veren sokeri- ja rasva-arvoja sekä verenpainetta hoitamalla tapahtumien kulkuun voidaan kuitenkin puuttua. Uudistettu ruokavaliolehtisemme ”Tyypin 2 diabetes ja ruoka” sisältää neuvoja omahoitoon. Se kertoo, miten syömällä kaikkia edellä mainittuja riskitekijöitä voi vähentää. Siinä on myös esimerkki päivän aterioista, taulukko, jonka avulla voi vertailla ruokien energiamääriä, painonseurantataulukko sekä vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, kuten tarvitseeko tyypin 2 diabeetikko välipaloja. Takasivulla on tilaa yksilöidyille ohjeille, joita haluat neuvonnassasi korostaa, tai asioille, joista olette yhdessä sopineet. 12 sivua TILAUKSET VERKKOKAUPASTAMME milloin vain. Toimitusaika on yleensä 1 viikko. Toimituskuluihin muutoksia maaliskuun alusta alkaenToimitus- ja laskutuskulumme perustuvat tilauksen arvoon. Muutokset astuvat voimaan 1.3.2015 lähtien:
|
Arkisto
Tyypin 2 diabetes ja ruoka -lehtisestä uudistettu painos
Tyypin 2 diabetes ja ruoka -lehtisestä uudistettu painos Tyypin 2 diabetes johtaa sepelvaltimotautiin ja lisää aivohalvauksen vaaraa. Keskivartalolihavuutta, kohonneita veren sokeri- ja rasva-arvoja sekä verenpainetta hoitamalla tapahtumien kulkuun voidaan kuitenkin puuttua. Uudistettu ruokavaliolehtisemme ”Tyypin 2 diabetes ja ruoka” sisältää neuvoja omahoitoon. Se kertoo, miten syömällä kaikkia edellä mainittuja riskitekijöitä voi… Read more »
RTY:n ruokavaliolehtisiä päivitetään parin vuoden välein
RTY:n ruokavaliolehtisiä päivitetään noin kahden vuoden välein. Näin ne pysyvät ajan tasalla, jos elintarvikevalikoima ja hoitokäytännöt muuttuvat. Informoimme muutoksista näissä kirjeissämme sekä verkkokaupan tuotekuvauksissa. Sisältömuutosten lisäksi taittoa usein hiotaan, jotta tieto olisi tarjolla aiempaa selkeämmin. VINKKI: Kun tilaat, tilaa korkeintaan kahden vuoden tarpeeseen. Sitten on tarjolla tuore tuote, ja neuvontamateriaalivarastosi… Read more »
Mahalaukun leikkauspotilaille uusi iloisempi ruokavaliolehtinen
Mahalaukun leikkauksessa poistetaan maha kokonaan tai osittain esimerkiksi syövän vuoksi. Ruokailu pitää miettiä uudelta pohjalta. Sopiva ruokavalio auttaa toipumaan leikkauksesta ja lisää elämänlaatua. Ruokavalio mahalaukun leikkauksen jälkeen, 2014 Teksti: Meeri Engren, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Ruokailuun tarvitaan uudet kuviot, koska maha on entistä pienempi ja koska leikkaus muuttaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Lehtisessä… Read more »
Pro Nutritio et Dieta -stipendit 2015 haettavissa
Pro Nutritio et Dieta -stipendit 2015 haettavissa RTY:n varsinaiset ja henkilökannattajajäsenet voivat hakea Pro Nutritio et Dieta -stipendejä. Hakuaika päättyy 30.11. Lue lisää
Kohti syömisen hallintaa – ohje syömishäiriöiden hoitoon
Valikoimamme on kasvanut uutuuslehtisellä. Sen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla normaali syöminen ja syömisen rytmi ovat hukassa. Kohti syömisen hallintaa -ruokavaliolehtinen neuvoo, miten löytyy tie pois syömishäiriön noidankehästä. Siinä puhutaan biologisesta normaalipainosta, täsmäsyömisestä, syömishäiriöihin liittyvistä luusto-ongelmista ja vatsavaivoista sekä annetaan malli hyvästä ruokapäivästä. Kohti syömisen hallintaa – ohje syömishäiriöiden hoitoon Kun… Read more »