Ravitsemusteko 2020

Ravitsemusvaikuttaminen Tiedenaiset-yhteisössä

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry on valinnut Ravitsemusteoksi 2020 ravitsemusvaikuttamisen Tiedenaiset-yhteisössä.  Valinta julkistettiin Valtakunnallisilla Ravitsemuspäivillä 8.10.

Tiedenaiset ry on sosiaalisessa mediassa toimiva aktiivinen järjestö, joka tuottaa monialaista, turvallista ja luotettavaa terveystietoa raikkaalla ja uudella tavalla. Tiedenaiset ry:n kanava on Instagram, jonka avulla se pyrkii lähestymään etenkin ihmisiä, joita tutkittu tieto ei muuta kautta tavoittaisi.  

Tiedenaiset ovat rohkeita ravitsemuskeskustelun avaajia ja ennakkoluulojen murtajia. Tiedenaiset-järjestössä on mukana ravitsemusosaajina terveystieteiden kandidaatti ja tohtorikoulutettava Heidi Kinnunen, terveystieteiden kandidaatti ja tuleva ravitsemusterapeutti Jasmiina Pöntinen sekä ravitsemustieteen maisterivaiheen opiskelija Anniina Halonen.

“Tavoitteenamme on tehdä tutkitusta ravitsemustiedosta helposti lähestyttävää ja ennen kaikkea helposti ymmärrettävää lukijan tietotasosta riippumatta. Haluamme tuoda ravitsemuskeskusteluun lempeää ja järkevää otetta sekä kannustaa ja opettaa ihmisiä itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun sosiaalisen median infoviidakossa,” palkitut linjaavat toimintaansa.

Ravitsemusteko valitaan vuosittain
Ravitsemusterapeuttien yhdistys valitsee vuosittain Ravitsemusteon, jolla nostetaan esille teko tai työ, jolla merkittävästi edistetään tai on edistetty hyvää ravitsemusta, ravitsemushoitoa tai ravitsemusasiantuntijoiden tunnettuutta. Yhdistyksen hallitus tekee valinnan jäseniltä tulleiden ehdotusten perusteella.

Tiedote Ravitsemusteosta 2020

Lisätietoja:
https://www.tiedenaiset.fi/tietoa-meista