27. Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät:
”KUN RAVITSEMUSSUOSITUKSET EIVÄT RIITÄ”


8.-9.10.2019
Finlandia-talolla
Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki 

 

TEEMA Ravitsemushoito ja erityisruokavaliot

LATAA TÄSTÄ ESITE!

****************************************************************************************************************

28. Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien työryhmän ensimmäinen kokous on 8.11.2019.
Valmistelemme ohjelman, jonka teemana on Sairaan hyvää ravitsemusta.
Tapahtuma pidetään Marina Congress Centerissä 8.-9.10.2020.

*****************************************************************************************************************

RAVITSEMUSPÄIVISTÄ KERROTAAN myös
Facebook-sivuillamme ”Ruoka- ja terveysymmärrystä”
ja twitterissä #ravitsemuspäivät.

******************************************************************************************************************

VIIME VUOSIEN RAVITSEMUSPÄIVIEN AIHEITA

Vuonna 2019 käsiteltiin ravitsemushoitoa ja erityisruokavalioita ”Kun ravitsemussuositukset eivät riitä”.
Palautekooste on tekeillä.

 
Vuonna 2018 puhuimme lihavuudesta ja sen hyvästä hoidosta.

Koulutus sai hyvää palautetta käytännönläheisyydestä, hyvistä puhujista ja innostavasta tunnelmasta.

Vuonna 2017 luentojen otsikkona oli Mikrobit, ruoka ja terveys- mitä uusin tutkimus kertoo?

Mitkä päivät! Luento-ohjelma sai kiitosta laaja-alaisuudestaan, ajankohtaisuudestaan sekä hyvistä asiantuntijaluennoitsijoistaan.
Tunnelma oli tiivis ja lämmin.

Vuonna 2016 päivillä käsiteltiin kahta ajankohtaista ravitsemukseen liittyvää teemaa:

• ulkomaalaistaustaisten ravitsemusta, ruokavalintoja ja neuvontaa
• lasten ravitsemuksen erityiskysymyksiä, kuten syömisen pulmia ja vegaaniruokavaliota

Vuonna 2015 teemana oli Ruoka tänään – turvallista, terveyttä edistävää?

Luennoilla puhuttiin ajankohtaisista raaka-aineista ja elintarvikkeista, ruoan käsittelystä, pakkaamisesta ja pakkausmerkinnöistä.
Kysyimme, mikä ruoassa pelottaa ja miten riskejä pitäisi suhteuttaa.
Aiheet ulottuivat mikrobeista globaaleihin ravitsemus- ja ruokaturvakysymyksiin.

Vuoden 2014 teemana oli Aivojen hyvinvointi.

Osallistujat antoivat kiitosta aivojen hyvinvointiteeman monipuolisesta käsittelystä, ajankohtaisista luentoaiheista, hyvästä ruoasta ja taukojumpasta.

TÄSSÄ ON LINKKI AIVOJUMPPAVIDEOON.