26. Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät

järjestetään 1.-2.10.2018

Finlandia-talolla
Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki 

Luennot pidetään Helsinki-salin auditoriossa ja
näyttely valoisassa ja väljässä tilassa sen välittömässä läheisyydessä.
Tapahtumassa on myös pieni posterinäyttely osana tuotenäyttelyä.

TEEMA PAINONHALLINTA

Koulutuspäiville ilmoittautuminen avattiin maanantaina 21.5. 2018 klo 9.

Päivien ohjelman laatineen työryhmän asiantuntijat ovat:
laillistettu ravitsemusterapeutti, ETM, KM, Terhi Jokelainen, Oulun yliopistollinen sairaala
tohtorikoulutettava, ETM, Anu Joki, Helsingin yliopisto
laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Tiina Kiviluoto, HUS Hyvinkään sairaala
laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, kognitiivinen lyhytterapeutti, Anette Palssa, yrittäjä
laillistettu ravitsemusterapeutti, FT, Anna-Maria Teeriniemi, Kuopion yliopistollinen sairaala


 

 

 

RAVITSEMUSPÄIVISTÄ KERROTAAN myös
Facebook-sivuillamme ”Ruoka- ja terveysymmärrystä”
ja twitterissä #ravitsemuspäivät.

 


Vuonna 2017 luentojen otsikkona oli Mikrobit, ruoka ja terveys- mitä uusin tutkimus kertoo?

Mitkä päivät! Luento-ohjelma sai kiitosta laaja-alaisuudestaan, ajankohtaisuudestaan sekä hyvistä asiantuntijaluennoitsijoistaan. Tunnelma oli tiivis ja lämmin.

Vuonna 2016 päivillä käsiteltiin kahta ajankohtaista ravitsemukseen liittyvää teemaa:

• ulkomaalaistaustaisten ravitsemusta, ruokavalintoja ja neuvontaa
• lasten ravitsemuksen erityiskysymyksiä, kuten syömisen pulmia ja vegaaniruokavaliota

Vuonna 2015 teemana oli Ruoka tänään – turvallista, terveyttä edistävää?

Luennoilla puhuttiin ajankohtaisista raaka-aineista ja elintarvikkeista, ruoan käsittelystä, pakkaamisesta ja pakkausmerkinnöistä. Kysyimme, mikä ruoassa pelottaa ja miten riskejä pitäisi suhteuttaa. Aiheet ulottuivat mikrobeista globaaleihin ravitsemus- ja ruokaturvakysymyksiin.

Vuoden 2014 teemana oli Aivojen hyvinvointi.

Osallistujat antoivat kiitosta aivojen hyvinvointiteeman monipuolisesta käsittelystä, ajankohtaisista luentoaiheista, hyvästä ruoasta ja taukojumpasta.

TÄSSÄ ON LINKKI AIVOJUMPPAVIDEOON.