Arkisto
Jäsenosiossa ”Elintarvikkeiden ravintosisältötiedot 2016”
Ravitsemustieteen opiskelijat ovat päivittäneet jälleen markkinoilla tarjolla olevien elintarviketuotemerkkien ravintosisältötiedot. Tiedot löytyvät jäsenosiosta. Elintarvikeryhmät: Kalatuotteet Liha ja siipikarja Viljatuotteet Maitotuotteet Ravintorasvat Suolat ja mausteet Valmisruoat
Ruokavaliolehtisten vaihtokampanja
Marraskuussa vaihdetaan vanhat ruokavalio-ohjelehtiset uusiin Neuvontamateriaalillakin on parasta ennen -päiväys. Lainsäädäntö muuttuu, tuotevalikoima vaihtuu, neuvontamenetelmät ja asian esittämistyylit kehittyvät. Vanhentuneet lehtiset eivät ole eduksi neuvojalle eivätkä ohjeen saajalle. Marraskuun kampanjalla haluamme kannustaa päivittämään neuvonta-aineiston ajan tasalle. Kampanja-aika on 14.-30.11.2016. TOIMI NÄIN: Lähetä meille vuonna 2012 tai sitä ennen (vuosiluku näkyy… Read more »
Jäsenten Pro Nutritio et Dieta -stipendit 2017 haettavissa
RTY:n hallitus julistaa vuoden 2017 Pro Nutritio et Dieta -stipendit haettaviksi. Stipendeihin jaetaan 1000 euroa. Hallitus myöntää stipendejä varsinaisille ja henkilökannattajajäsenille hakemusten perusteella. Stipendejä haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Sähköpostilla osoitteeseen rty(at)rty.fi lähetettyjen hakemusten lähetysajankohdan on oltava viimeistään 30.11. Stipendejä voi hakea täydennys- ja jatkokoulutukseen, opinto- ja kongressimatkoihin tai tutkimustyöhön. Stipendinsaajan tulee… Read more »
Katsaus sote- ja maakuntauudistuksen tilanteesta syyskokouksessa 12.10.2016
Agronomiliiton julkisen sektorin edunvalvontaa hoitava asiamies Mari Raininko kertoi RTY:n syyskokouksessa 12.10.2016 sote-ja maakuntauudistuksen ajankohtaistilanteesta. Esityksen diat: https://rty.fi/wp-content/uploads/2016/10/sote-ja-maakuntauudistusrty121016-1.pdf
Ravitsemusteko 2016 julkistettu!
RAVITSEMUSTEKO 2016: Reijo Laatikaisen rohkea ja aktiivinen ravitsemusviestintä Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry on valinnut Ravitsemusteoksi 2016 THM, laill. ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaisen aktiivisuuden ja rohkeuden tutkitun tiedon ja asiantuntijaosaamisen esilletuonnista niin perinteisen kuin sosiaalisen median ravitsemuskeskusteluissa. Valinta julkistettiin Valtakunnallisilla Ravitsemuspäivillä 12.10. Helsingissä. Laatikainen puolustaa tutkittua ravitsemustietoa ja yliopistokoulutettua ravitsemusasiantuntijuutta sitkeästi, mutta ylläpitää… Read more »